|
RE: Trudnice, imate li prednost u redovima za... 25.5.2016 13:38:27
|
|
|
|
pngpme
|
Evo da ispričam najsvježiji događaj, jučerašnji. Trebalo je da podignem dokument, uzeh broj i vidim da ima 70 ljudi prije mene. Izađem da prošetam, uhvati me kiša, vratim se unutra i srećom nađem mjesto da sjednem. Čekam ja tako pola sata i više, ali od 3 šaltera radi samo jedan... Ide strašno sporo, još se guraju ljudi da nešto pitaju ili da se ubace preko reda... Šta da se radi, ne gine mi 2 sata čekanja, ali pripremila sam se psihički jer je uvijek tako tamo. Dođe jedna žena, isto stranka, pogleda me i kaže-koji ste broj, ja joj pokažem, a ona poče: idite preko reda, nema smisla da čekate, idite, tražite... Ja kažem - hvala, ali neću, neprijatno mi je, sačekaću svoj red. Ona ne prestaje da priča, ode žena do šaltera i kaže-možete li da primite trudnicu preko reda, ona ne treba da čeka, a čekaće sigurno još 1,5, 2 sata, službenica me primi, ova žena ode pozadi... Meni je neprijatno, završi se to, ja odem do nje da joj se zahvalim i krenem da izađem a jedan čovjek od 50ak godina me zaustavlja i kvarno mi kaže-koji je vaš broj? Ja sam prolazila samo pored njega i nastavih, bilo mi je neprijatno, a ova žena opet uskoči, okrećem se, vidim da mu nešto govori a on se prezrivo osmjehuje, kao nema smisla. Eto, zanimljivo iskustvo.
|
|
|