Dudu25 -> RE: Spermogram i spermokultura (11.12.2009 10:53:11)
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Dudu25 Hvala Mari, ali ti mi nekako dajes neku nadu ona je rekla samo da je los nalaz sad dalje neznam sta ce biti, ali mislim da mm hoce veceras samnom kod ove moje dok. i posle hoce da ide kod urologa da se konsultuje snjim Mari, sta tvoj muz pije, jesu njemu isto kao mm nepokretnih puno ili sta? Draga mi skoro pa i nemamo nalaz,nama je broj spremica 0.3 mil....cak ovaj poslednji put nije bio dovoljan broj za odredjivanje nekih vrednosti... moj mm je pio Profertil,kompleks B vitamina,cink,žen-šen,L-karnitin..e kada su rezltati opet losi tj.jos gori, sada pije Klomifen,Andriol ,cink,L-karnitin,B vitamin...kada zavrsi ima da bude [image]http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/p015.gif[/image] Toliko stavri mora da pije , daj Boze da ce biti sve u redu Mari evo sad sam pricala sa mm i on mi je spomenuo neke vitamine kaze cim budemo kuce da ce poceti da jede sto vise meda i neznam sta mi jos spomene ima li sta prirodno da moze da pomogne muskarcima za poboljsanje, mislim neki caj ili nesto, jer imam crveni zdravac kuci, pa neznam jel on pomaze?
|
|
|
|