lence -> RE: Spermogram i spermokultura (31.8.2009 22:33:41)
|
Kako vidim da su mnogi potonuli duhom pred pocetak novog meseca odlucila sam da napisem jedno "iskustvo", da vam , nadam se, izmami osmeh. Stariji bracni par dolazi kod lekara i saopstava da su oni, konacno, nakon vise od 50 godina braka, odlucili da ipak zele da imaju dete. Lekar se brzo pribrao i rece im da je za zenu naravno kasno da zatrudni, ali da za muza mogu da provere da li njegova sperma moze da oplodi jaje. Supruznici se sloze da se test uradi. Doktor im dade teglicu sa poklopcem i uvede ih u jednu prijatnu sobicu gde ih je ostavio da se raskomode i pribave mu uzorak semena. Nije potrajalo dugo kad se iz sobice zaculo komesanje, zapuhivanje, stenjanje, pa i poneki priguseni krik. Nakon gotovo pola casa izidju supruznici i predaju lekaru teglicu, ali - praznu! Lekar zatrazi objasnjenje. Kaze muz: "Ma, doktore, probam ja jednom rukom, probam drugom, ne ide. Probam sa obe, nece i nece. Pokusa moja zena jednom rukom, drugom rukom, sa obe ruke, nista. Proba ona ustima, sa zubalom, bez zubala, ali nikako da skinemo poklopac sa tegle!!!"
|
|
|
|