boje -> RE: Spermogram i spermokultura (16.6.2009 12:51:30)
|
IZVORNA PORUKA: ljubičica IZVORNA PORUKA: ljubičica IZVORNA PORUKA: boje ljubicice na znam kako mislis? To je ukupan broj spermatozoida u ejakulatu Ana reci mi da li ste se to vi odlucili na speman ili vam je dr preporucila? Kako kako mislim? Pa lepo ... Koliko je to u % ? Prosto. A, znam ja da je to ukupan broj spermatozoida, nisam debil... I mm je išao isto da radi spermogram, ali kod njega je bilo u % pa zato pitam. Ali, nema veze, nebitno je. Pa evo napisala sam otkud mi to za procente, a tebi niko nije ništa rekao zato što si ti htela da pomogneš, ovde i jesmo da bi pomogle jedna drugoj. Već zato što ne znaš zašto pitam pa mi daješ decidan odgovor kao da sam mentalno retardirana. E, znate šta, mene je spopao neki k**** i odjednom sam dobila napad nervoze pa da ne bih načepila nekoga ni krivog ni dužnog ja odo` pa kad se smirim ja ću da se vratim! Boje, sorry nisi ti ništa kriva ! ne znam sta da ti kazem.......valjda ti je lakse da se istreses na nekog koga uopste ne znas, ali nije fer. OK
|
|
|
|