Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Muškarci i šetnja sa djecom! 8.4.2009 15:27:55
|
|
|
|
bebać
|
Gagi sve si upravu,hoće on ostati doma ponekad sa Sergejom,a ja odem na kaficu sa prijateljicom ili negdje...ne baš često ali sedmično sigurno jednom...ali eto meni smeta što neće sam da ga šeta,šta mu fali,a i ja bi se malo odmorila od njih dvojice a to za kad sam bolesna ću preokrenut ploču,definitivno!!Neće propast zemlja ako izgubi koju marku,nadoknadit će...a nama neće ništa biti,odrećemo se neke gluposti,i eto...
|
|
RE: Muškarci i šetnja sa djecom! 23.7.2017 17:00:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mm nece u klasicnu setnju a decom ali idu da se voze biciklima ili autom do nekog igralista. Ili ode sad drugarima nadje se negde blizu nekog igralista pa dok se deca igraju on se druzi. A u aernje idemo uglavnom zajedno.
|
|
|
|
RE: Muškarci i šetnja sa djecom! 21.7.2019 13:58:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Mm ide u set_nju sa njima, izvede ih napolje da se izjurcaju i sl i to mi zaista puno znaci, a i deci.
|
|
|
|
RE: Muškarci i šetnja sa djecom! 21.7.2019 14:14:43
|
|
|
|
doramar11
|
Deca uzivaju sa tatom, sve moze..
|
|
|
|
RE: Muškarci i šetnja sa djecom! 14.11.2019 15:42:27
|
|
|
|
mama ivane
|
Mm nije za 6 godina izveo dete a sada vec decu u bilo kakvu set_nju nezeli odgovornost , lakse je mama da ih pazi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?