vukosava -> RE: Visina dece (4.4.2014 21:07:34)
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Unina mama Kseno ja sam 178, mm 181, ma una samo neka bude oko 175-76, jer sve zenske osobe u familiji mm su bas niske, pa se molim Bogu da ne bude na njih[sm=smiley36.gif],a u mojo familiji su svi sa tatine strane visoki, i kosarkasi, svi imaju preko 190, brat od strica ima 210[sm=jezicek.gif] tako, neka una povuce na moju stranu... Sta bi joj falilo da je niska? Planiras je za kosarkasicu? Bolje se moli za nesto drugo, visina ne cini coveka... Vukosava ne znam sta ti je ovo znacilo ,ako mozes da pojasnis? Ni za sta drugo ne treba da se molim, samo za zdravlje, hvala Bogu ostalo sve u zivotu trenutno imam! A ti ocigledno imas neki problem? Do sada ni sa kim nisam ulazila u rasprave ovde na forumu, ali izgleda da cu sa tobom uci! U ovoj tvojoj recenici "... jer sve zenske osobe u familiji mm su bas niske, pa se molim Bogu da ne bude na njih" sam zakljucila da se molis da ti cerka ne bude niska na zenske osnobe u muzevljevoj familiji... I ja ti kazem da ne treba za to da se molis, ima precih stvari. Ne moras da mi pretis raspravama, nema potrebe.
|
|
|
|