Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (28.5.2011 22:09:00)
|
IZVORNA PORUKA: cici78 Moj Matija ima vec skoro 22 meseca i trebalo bi da krenemo sa skidanjem pelene. Ide toplo vreme, a i citala sam da je idealno vreme za skidanje pelene izmedju 18 i 24 mes. E sad, mene muci to sto on jos skoro nista ne prica, nema nikakvih reakcija kad kaki, piski, da ja mogu da vidim da je on shvatio da se tu nesto desava. Ne reaguje kad je usran, ne konta on tu nista. Da li da krecem ipak u akciju ili da sacekam jos malo, ali bojim se procice mi leto, pa kad cemo posle? Zavisi kakvo ti je dete. Moj Luka nije mario ako je ukakan ili upišken dok je bio u peleni, ali ga je to mnogo nerviralo kad je dospeo u gaćice. Ja bih na tvom mestu probala. Kažu da kada sa tim kreneš, nema nazad. Nema "staviću ti pelenu za grad a kod kuće neću". Naoružaš se strpljenjem, gaćicama i šorcićima, i presvlačiš, i u gradu i kod kuće. Srećno. ps. Da sam čekala da Luka sam odluči da skine pelenu, desilo bi se sa njegovih 4god. Tada je tražio da ukinem noćnu pelenu, a dnevnu sam ja isterala sa njegove dve.
|
|
|
|