Didy -> RE: Skidamo pelenu! (28.1.2011 12:38:53)
|
Pisala sam negde u drugim temam još ranije da sam ja Stefana stavljala na nošu od 7. meseca, ali onako pre kupanja, eventualno i ujutro i nisam ga dugo držala, 5 minuta najviše. Nisam ništa očekivala od njega, prosto sam htela da shvati za šta noša služi i da stekne dobar odnos prema njoj i mislim da nisam pogrešila, jer je vrlo brzo počeo da kaki ili piški kad god ga stavim. Sa godinu i mesec je sam tražio nošu kad hoće da kaki, nije hteo u pelene i tako je do sad. Ali to piškenje... Možda bi bilo lakše da živimo u kući, pa da sam ga mogla pustiti na dvorište po ceo dan. A ovako, ja mu skinem pelenu, on sedne na naš bračni krevet, najčešće na tatin jastuk i ja onda molim Boga da se ne upiški tu... E, to mi je bilo cimanje, jer sam videla da nije spreman i da bi trajalo i duže od mesec dana privikavanje, a nisam bila spremna na toliko... Sad mislim da je spreman, jer ponekad traži nošu i kad piški. Kaže: "Kaka", ja ga stavim, on piški, ne kaki. Ili ni ne piški, ali osetim da je pelena vruća, tj. da mi je govorio da piški. Sad mislim da je skroz zreo. Možda probam ovog vikenda, pa da vidim s vaspitačicama da nastave u ponedeljak i one u vrtiću... Jedino mi je nezgodno kad negde idemo, pa kad mu skafander obučem... Šta ću ako se upiški na sred ulice u sred januara u skafander...[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|