Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
[Obrisana poruka] 5.4.2009 0:01:53
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 0:05:20
|
|
|
|
NadaR
|
Piskarala sam kao klinka... Sad kad naletim na to pa procitam ... > Sto sam bila glupa??? Neke nebuloze mi se cinile nerjesivi problemi ... Ipak je sve to dio odrastanja. Sad ponekad nesto zapisem , ali rijetko
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 0:09:52
|
|
|
|
eugenija
|
To je pravo malo blago... Zamišljam kako moja deca jednog dana čitaju moje pisarije.. E jesam sanjar.. Nepopravljiv...
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 0:09:57
|
|
|
|
Verus
|
jesam kao manja i kao tinejdzer...sada su negde ostale u NS u stanu...., secam se da sam pisala u kodovima kada bi pisala o sexu i o tome gde smo se sexali i znate sta sam jos radila? Belezila na kalendaru kad god smo imali sex, pa cak i koliko puta u jednom danu, i na kraju bi brojali koliko puta smo u 12 meseci! Bas je bilo smesno!
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 0:10:31
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: eugenija To je pravo malo blago... Zamišljam kako moja deca jednog dana čitaju moje pisarije.. E jesam sanjar.. Nepopravljiv...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 5.4.2009 0:11:29
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 0:12:11
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Verus i znate sta sam jos radila? Belezila na kalendaru kad god smo imali sex, pa cak i koliko puta u jednom danu, i na kraju bi brojali koliko puta smo u 12 meseci! Bas je bilo smesno! A zašto ti je trebala statistika?
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 0:13:12
|
|
|
|
Verus
|
pojma nemam eugi! bilo mi zanimljivo, na kraju bilo vise sexa nego dana u godini! dobra stara vremena...
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 0:16:09
|
|
|
|
eugenija
|
Ja imam neku tabelicu tipa: 1. mart- zbario me Neške 9. mart - on je super, zanimljiv dečko 10. mart - mislim da sam se zaljubila 13. mart - raskinula sa Nešketom i krenula sa Pipijem
|
|
[Obrisana poruka] 5.4.2009 0:16:47
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 0:19:54
|
|
|
|
eugenija
|
Joj setih se jednog događaja iz dnevnika, koji bi sigurno zaboravila da nisam zapisala... "Danas nas je u 16h iznenadila sirena.. Svi smo sišli u podrum kod komšije Marka. Deda nije hteo - šišao ogradu od prabake Draginje!" Hahahahhaa
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 0:20:07
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Ja imam neku tabelicu tipa: 1. mart- zbario me Neške 9. mart - on je super, zanimljiv dečko 10. mart - mislim da sam se zaljubila 13. mart - raskinula sa Nešketom i krenula sa Pipijem
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 5.4.2009 0:21:30
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 0:22:37
|
|
|
|
Ptičica
|
Hahahahahahahahahahaaaa!!!!!! Extra! Veruška, koji si ti car!
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 0:23:28
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: gagi da sjecas se sirena Dobre su bile one po danu, ali u 4 ujutro kad krenu da zavijaju... uhhhhh....
|
|
[Obrisana poruka] 5.4.2009 0:23:59
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 0:24:05
|
|
|
|
Verus
|
meni je tako neka tuga za tom starom zemljom pa to ti je....bas me tuce melanholija za starim dani, pre citave frke i rata, naravno IZVORNA PORUKA: eugenija Joj setih se jednog događaja iz dnevnika, koji bi sigurno zaboravila da nisam zapisala... "Danas nas je u 16h iznenadila sirena.. Svi smo sišli u podrum kod komšije Marka. Deda nije hteo - šišao ogradu od prabake Draginje!" Hahahahhaa
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 9:19:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam ga vodila... svaki dan sam pisala. Mama ima punu kartonsku kutiju mojih dnevnika na tavanu... Hm... valjalo bi ih spaliti...
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 12:10:34
|
|
|
|
afrodita
|
Vodila sam kao devojcica. Volela sam pisati. Pocepala sam ga i bacila kada mi ga je sestra procitala. Danas kada imam neki problem i ne mogu da spavam od razmisljanja ja ustanem sve zapisem na papir i zaspem bez problema. Posle par dana iscepam, i cekam da resim nove nocne more
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 5.4.2009 20:32:25
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa ... > Sto sam bila glupa??? Neke nebuloze mi se cinile nerjesivi problemi ... Ovo sam i ja pomislila kad sam procitala svoj dnevnik koji sam pocela da pisem sa nekih 15 godina.A na nekim delovima sam se ismejala a i dosta sam filozofirala.A spalila sam ga pre nego sto sam presla da zivim kod mm da ga moj brat ne bi procitao.
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 11.6.2010 23:30:43
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Ja imam neku tabelicu tipa: 1. mart- zbario me Neške 9. mart - on je super, zanimljiv dečko 10. mart - mislim da sam se zaljubila 13. mart - raskinula sa Nešketom i krenula sa Pipijem
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 14.6.2010 14:36:03
|
|
|
|
caca81
|
Ja sam ga pisala 2 godine u periodu sedmi-osmi razred. Tada sam se zaljubljivala na svakom koraku, pa sam morala zapisivati da ne zaboravim šta sam sve kojem pričala...Brzo me to prošlo, a ti dnevnici su kod mene sada, a mm nikad nije pomislio da ih pročita, iako sam mu ih ja nudila, da me bolje upozna...
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 14.6.2010 14:47:38
|
|
|
|
Mayablue82
|
I ja sam kao klinka pisala dnevnike. Mozda najvise u periodu pocetka srednje skole. Ostali su kod mojih, u mom starom ormanu. Zao mi je da ih bacim, ali me nekako i sramota da ih citam. I iskreno se nadam da ih niko drugi ne cita. A zasto li ih onda cuvam?!? Pored tih kutija imam i nekoliko kutija punih pisama jer sam tad bila u fazi dopisivanja sa ljudima iz celog sveta...to su vec mozda malo zanimljivije uspomene. Sad opet pisem dnevnik, ali ovog puta BEBI dnevnik
|
|
|
|
RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik? 14.6.2010 14:56:51
|
|
|
|
ivak
|
Pisala sam i kad odem kod mojih i naletim na svoj dnevnik ponesto procitam i nasmejem se slatko .....Ipak je to period mog odrastanja. Samo jedan rokovnik u kome su upisane neke slatke stvari davno prosle.......
|
Anketa
jupiKOLIKO STE KILOGRAMA DOBILI U TRUDNOCI?od 10 do 15 (
57%)
od 16 do 20 (
28%)
od 21 do 25 (
9%)
vise od 25 (
6%)
Ukupan broj glasova: 161Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!