Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:15:46
|
|
|
|
eugenija
|
Verus, suvislo je i pitati "Kako je bilo?"... Ja ne znam zašto, ali mene ta vertikala baš, baš... hmmmm...
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:26:49
|
|
|
|
Verus
|
Joj mm nesto uvek u sobu u poslednje vreme, ko da ne zna kako umem biti luda...nikada necu zaboraviti njegovo lice kada me je jedno vece dovezao kuci i pricamo u autu ispred moje zgrade....a ka odjednom prekinem i kazem "Hoces da se k*** u autu?" pre nismo nikada, on se siroma spetljao i zbunio ko malo dete! Bas je to bilo sexy, sto je tako reagovao me je jos vise na*** , a inace mi je sav cican macan, pa mi bilo super sto sam ga tako zbunila! Ma sex na cudnim mestima je najbolji!!! Eto, nisam samo romantichna
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:28:47
|
|
|
|
eugenija
|
Tako i treba! Mi smo i fizička bića satkana od strasti.. Grrrr
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 4.4.2009 23:30:20
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Tako i treba! Mi smo i fizička bića satkana od strasti.. Grrrr
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 5.4.2009 8:48:19
|
|
|
|
bebać
|
ha dobra tema,nevaljalice jedne koliko ste već ispisale ja taj brzinski keks obožavam mm i nije baš za te varijante,više je za čitavu ceremoniju od kupke pa do kreveta,ali zna me nekad iznenadit(il ja njega 'zeznem')...sjećam se da smo jednom nekad naveče kad se smrklo uz zid na balkonu,to pamtm puna srca evo proljeća,moglo bi se to ponoviti
|
|
[Obrisana poruka] 5.4.2009 8:58:01
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 5.4.2009 10:01:29
|
|
|
|
bebać
|
Gagi spavala sam,ono me dijete izdresira 'ko malog majmuna' eno pišem tamo na onoj temi o tome...ali vidim ja da ste se lijepo provele po ovolikim postovima,baš mi je žao što propuštam teme ovakvog 'akcenta'
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 5.4.2009 10:17:56
|
|
|
|
Buba76
|
za drugarice iz dve crtice- nemojte vertikalno u toku ovulacije
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 5.4.2009 10:56:39
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 5.4.2009 11:39:36
|
|
|
|
bebać
|
Važi draga
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 5.4.2009 15:13:24
|
|
|
|
Lu
|
Tuš kada tri strane pločica uglancamo ih samo tako...to kad se sjeti navratiti kući pa ne možemo čekati do kreveta
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 5.4.2009 15:52:17
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 7.9.2009 16:15:35
|
|
|
|
magnetic
|
Uz zid,ali nije bas sjajno ako imate bavalit
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 7.9.2009 18:07:27
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Zille Uz drvo Malko zulja,al zaboravis
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 7.9.2009 18:15:10
|
|
|
|
cicko
|
Eee, blago vama, ja od polovine juna...NISTA- rekao dr da cuvamo trudnocu!
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 7.9.2009 18:35:43
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: cicko Eee, blago vama, ja od polovine juna...NISTA- rekao dr da cuvamo trudnocu! ''ja volim sex i rado ga se secam''
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 7.9.2009 18:58:25
|
|
|
|
bonita
|
vrbaci,sljivaci,kukuruzi,ambari
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 7.9.2009 20:28:16
|
|
|
|
BINCE
|
hhahahah...kako sam se ismijala...pa ja ne mogu bas da se sjetim...al, ima dosta mjesta...u autu... ...na kadi...u kadi.. ... u parku na klupi ....u kuhinji uza zid..hahahah......pokusali na kuhinjeskom stolu..hahah al,nije izdrzao bio je klimav,pa smo se bacili na pod,pa sam i ja ledja i guzu zgulila....hahhah....eto tolko od sjecanja...
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 7.9.2009 20:30:23
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: marince ''ja volim sex i rado ga se secam'' Tacno tako,eh
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 7.9.2009 20:31:50
|
|
|
|
BINCE
|
snezo kako ces izdrzati bez sexa ......
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 7.9.2009 20:34:36
|
|
|
|
sneza24
|
Izdrzacu.Vec sam se i odvikla od toga.Nesecam se kad smo zadnji put imali sex.A kad se samo setim bilo je vreme kad smo ga imali svaki dan.Jos malo pa ce biti i toga.A onda kao da nam je prvi put.
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 7.9.2009 20:44:29
|
|
|
|
BINCE
|
Izdrzacu.Vec sam se i odvikla od toga.Nesecam se kad smo zadnji put imali sex.A kad se samo setim bilo je vreme kad smo ga imali svaki dan.Jos malo pa ce biti i toga.A onda kao da nam je prvi put.user posted image ma hajde brzo ce proci i ovo pa onada u pravu akciju...mogu mist kako ste se pozelili...
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 7.9.2009 20:55:57
|
|
|
|
cicko
|
|
|
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 7.9.2009 21:34:32
|
|
|
|
Brand new mama
|
Pokusajte da ne budete previse zivahne na podu-mene je jednom malcice iskocio prsljen.Jest da je vrijedilo,ali objasni ti doktoru kako se to desilo Ili dodatno uradite par vjezbi za istezanje I stepenice mogu biti malo zeznutije,ali nije tako strasno P.S.Sad me kicma boli samo od stomaka...ali jos malo pa cu valjda ponovo u ozbiljniju akciju
< Poruku je uredio Brand new mama -- 7.9.2009 21:37:04 >
|
|
RE: Dragi, prisloni me uz ormar 7.9.2009 21:39:47
|
|
|
|
Lu
|
Eh...odkad nisam bila prislonuta uz nešto
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?