Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 4.4.2009 22:26:10
|
|
|
|
NadaR
|
Bince,pratis uputstva ali stavljas jednu po jednu
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 4.4.2009 22:28:44
|
|
|
|
Sneža
|
Bince,nemoguće ako si sve dobro odradila,malo sporije se prenose podaci,možda malo duže moraš čekati prenos
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 4.4.2009 22:28:50
|
|
|
|
BINCE
|
aha,ja sam odmah 6 stavila...hajd sad cu opet probati....hvala ti
|
|
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 4.4.2009 22:55:00
|
|
|
|
BINCE
|
heheh,,,uspijela sam da stavim svoje slike....super
|
|
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 4.4.2009 22:56:00
|
|
|
|
NadaR
|
a sifra
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 4.4.2009 22:59:38
|
|
|
|
BINCE
|
hm...heheh..moja sifra je .....sabina...hehehheh pa mozete vidjeti slike
|
|
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 4.4.2009 23:11:17
|
|
|
|
NadaR
|
Sto si slatka trudnica
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 23:12:33
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 4.4.2009 23:19:39
|
|
|
|
eugenija
|
Super ti je trba Bince Postavila sam jedan link u temi Veliki stomak, mali stomak, gde možeš uporediti veličinu svog stomaka sa veličinama stomaka trudnica koje su istoj nedelji kao ti... Zanimljiv link...pa ako imaš vremena... virni...
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 4.4.2009 23:24:03
|
|
|
|
Verus
|
bince bas si sexy trudnica! znam da trudnicko stanje mozda nije sexy, ali super izgledas budi ponosna na sebe
|
|
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 5.4.2009 14:54:04
|
|
|
|
kumara
|
Divne su ti slicice!!!!!
|
|
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 5.4.2009 20:15:35
|
|
|
|
sneza24
|
Bicne mnogo si mi slatka.Meni se ne vidi toliko stomak.
|
|
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 7.4.2009 22:03:35
|
|
|
|
BINCE
|
hvala vam moje drage,,,pa ja sam dobila 2 kg.i sve je otislo u stomak i ja se ni mrvicu nisam udebljala,beba sve pojede heheheh...al,sam ponosna na svog pupu...hehheh
|
|
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 7.4.2009 22:06:00
|
|
|
|
Buba76
|
POMOC.Ne znam ovo ni da pogledam,a kamoli da postavim.
|
|
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 20.10.2009 14:32:49
|
|
|
|
Veca77
|
Devojke, HELP!! Hocu da napravim svoj album sa slikama sa vencanja, i nikako mi ne ide!! Sve ide OK do onog dela (poslednjeg) kada treba da prikaze sve slike! Znaci, uspeva mi da aploudujem slike koje hocu (tako bar prikazuje), i onda NISTA!!! Nema ih nigde!!! Ako neko moze da mi objasni korak po korak! Mozda i moj brauzer - Opera to ne moze da podrzi. Doduse, nisam probala u exploreru.
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 20.10.2009 22:18:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Devojke, hajte mi pomozite! Hocu da napravim svoj album sa slikama sa vencanja, i nikako mi ne ide!! Sve ide OK do onog dela (poslednjeg) kada treba da prikaze sve slike! Znaci, uspeva mi da aploudujem slike koje hocu (tako bar prikazuje), i onda NISTA!!! Nema ih nigde!!! Ako neko moze da mi objasni korak po korak! Mozda i moj brauzer - Opera to ne moze da podrzi. Doduse, nisam probala u exploreru. NOVI ALBUMI na Ringeraji.rs KLIKNI
|
|
|
|
RE: KAKO STAVITI SLIKE U ALBUM 8.2.2010 19:07:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Albumi - Dodaj album. Popuni Naziv albuma i ko sme da ga vidi, pa klikni na Izradi album. Izaberi slike sa diska Pokreni prenos, pa čekaš da odbroji 100%, Onda biraš koja će biti korica albuma, pomeraš slike (proizvoljno, ne moraš), i klikneš na Spremi. Ostaće ti ista stranica, ali kada klikneš gore na Moji albumi, videćeš da album postoji.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?