RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porođaj

Poruka

lady_b -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (18.12.2012 8:17:33)

Ja sam pri put osjetila u 17-oj nedelji..iako mi je prva trudnoca, ali mi je posteljica na zadnjem zidu.. i to nisu bili nikakvi leptirici vec blago kuckanje [sm=smiley1.gif] uh ta se sreca ne moze opisati..

Shishica -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (18.12.2012 8:48:52)

Evo sa drugim detetom tacno kada je bilo punih 18. nedelja, na taj dan je onako za pravo kucnula [sm=smiley1.gif] Sada, sa 20 nedelja, bas je zivahna, sinoc sam se cak i trgla kako me lupila [sm=smiley36.gif]

panonkinja -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (30.12.2012 3:59:57)

jos uvek nisam, ali zeljno iscekujem [sm=smiley1.gif]

M.mama -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (30.12.2012 12:46:18)

Sad mogu sa sigurnoscu da kazem da sam oko 15.nedelje osetila prve pokrete, kao podrhtavanje misica. Posle toga nista do pocetka 19.nedelje a tada je vec bilo i vidljivo i mm je osetio.

Bebinjo -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (23.1.2013 17:11:30)

Meni je većina govorila da se prvi pokreti osete nekako tačno na pola trudnoće, 4,5 puna meseca, kada je u pitanju prva trudnoća, a u drugoj i ranije.. Ja sam KAO trebala da te pokrete osetim oko Božića, a osetila sam ih i pre 17. decembra, dok još nisam bila ušla u 4. mesec (nisam sigurna za nedelju, pošto su pokreti bili slabi, pa samislila da nije to to.) Sada sam 22. nedelja i osećam jasne i jake pokrete, toliko da mi se i preko odeće vidi pomeranje stomaka. Mamin bokser. [sm=jezicek.gif]
Inače, u pitanju je prednji zid, pa pretpostavljam da je zbog toga jako osećam..

Meisje -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (24.1.2013 12:18:21)

16+3,ispod pupka me samo nesto pipnulo,i onda sutradan prvo pocelo da mulja i onda 2 puta[sm=sloncek.gif]

Sonreir -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (24.1.2013 12:38:54)

Super, Mei, nema lepseg osecaja, zar ne? Sad ce da uzivas u svakom javljanju tvog bambija [sm=smiley31.gif]

caca81 -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (24.1.2013 12:49:40)

Obo puta sa oko 4 i po meseca trudnoće. Možda je i bilo malko pre, ali to su slabiji pokreti kada se pitate da li se mrdnula ili ne.

Meisje -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (24.1.2013 12:59:47)

Jeste Son predivno,neopisivo...
A ti ces sad ranije osetiti jer znas kako izgleda..[sm=bravo.gif]

ninulina -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (24.1.2013 13:16:04)

Dobar dan ženice. Skoro sam se registrovala na forum i baš mi je drago da naiđoh na ovu temu.

Meni je ovo prva trudnoća , iskreno da vam kažem nemam pojma u kom položaju mi je posteljica. Upravo sam uzela ovaj ultrazvučni karton i u rubrici u kojoj je navedeno lokalizacija posteljice stoji nešto našvrljano vidim samo da su prva dva slova-tri slova Hro a dalje nemam pojma šta piše... [sm=smiley24.gif] Jesam ja malo krupnije građe , imam 73 kile a visina 164 i svi mi napominju da i to ima veze sa osjećajem bebe u stomaku. ALI ja sam ubjeđena da sam prije dvije noći osjetila svoju mrvicu, ležala sam na lijevom boku , pokušavala da zaspem i odjednom neki kao mjehurić da sam osjetila u donjem djelu stomaka, trajalo je možda par sekundi i prestalo... Baš je bilo slatko [sm=smiley1.gif] Kada sam to ispričala juče svojoj doktorici ona kaže nema šanse prva je trudnoća, krupni ste a tek ste 15.sedmica , to se vama učinilo. A mene baš briga jer ja sam ubjeđena da je to bilo-TO [sm=smiley4.gif]

Meisje -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (24.1.2013 15:02:20)

Da,dobro poredjenje,meni je utisak bio kao ono na lopti kad se napravi udubljenje i onda se ispravi,to je to sigurno! I kako se ponavlja sve sigurnije i bolje osecam[sm=bravo.gif]

Leptiric123 -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (15.2.2013 22:35:48)

Ja sam osetila veceras...svako vece drzim ruke na stomaku i osecam po nekad kao malo mrdanje,kao jednom da neki baloncic pukne...i onda odjednom kao da me je zagolicalo nesto nekoliko puta jako brzo...prepala sam se prvo a onda odusevila,posle sam osetila kao girkanje blizu tog mesta...ali me kao taj put.Mislim da je bas rano...ali osetila sam i sigirna da nisi creva i slicno...14 nedelja i 5 dana sam sad.

mali_mis -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (17.2.2013 10:16:09)

Oko 15 nedelje [sm=smiley1.gif]

Leptiric123 -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (8.3.2013 13:29:28)

A u 18. Je osetio i tata...a ja osecam prave udarce i rukicama i nogicama...po ceo dan...eventualno na podne se malo smirk.

jocajaca -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (3.6.2013 16:01:13)

ovo mi je sad druga trudnoća i pokrete sam osjetila jako rano nisam mogla da vjerujem osjetila sam u 13 nedelji kao da se mala ribica migolji, a u prvoj trudnoći sam osjetila tek oko 21 nedelje. Čak ni sad iako sam u 16 nedelji i jasnije osjećam pokrete bebe pogotovo kad uveče legnem, ne mogu da vjerujem da se može osjetiti u tako ranoj trudnoći pokreti. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

anci kv -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (3.6.2013 16:44:39)

ja sam negde oko 15,16 nedelje,ali oni pravi i jaci usledili su nekoliko nedelja kasnije

Anoniman -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (8.7.2013 1:38:27)

u 15 nedelji (14+2) [sm=smiley1.gif]

Biserce -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (17.7.2013 12:13:10)

U 17toj nedelji

cvećka -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (17.7.2013 12:16:05)

Ja sam tek u 18-19 nedelji ukapirala sta su zapravo pokreti...

New Mom -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (26.12.2013 9:29:48)

U prvoj u 19.nedelji, u drugoj u 15.nedelji, u trećoj u 17.nedelji.

Milica cica -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (26.12.2013 9:58:08)

U 17-toj nedelji[sm=smiley1.gif]

Mille -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (7.2.2014 14:48:47)

Ja osetim danas nesto kao da mi kucne iznutra, na razlicitim mestima. Ali ne znam da li je to zaista beba. Usla sam u 18. nedelju.

degu -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (7.2.2014 20:43:03)

Mille to je TO [sm=bravo.gif]
Ni kod mene nije bilo leptirića, vibracija, talasa kako žene opisuju već prvo to lupkanje, negde sa 16+3 čini mi se, zapisala sam u dnevnik [sm=smiley1.gif] a sad je malko intezivnije, oset_im i kad se promeškolji malo, skoro uvek posle jela se javi i uveče pre spavanja, duša moja draga [sm=zz_wub.gif]

Mara1986 -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (7.2.2014 21:07:38)

Mislim da je bilo 17+2 :) kao malo lupkanje sa leve strane ali mislim da sam ja to i ranije osetila samo nisam bila sigurna a i svi su mi govorili da sam luda i da ne mogu da osetim ranije ... da su to creva... ali sad kad pomislim ja mislim da sam ja osećala i tad kad su me pravili ludom [sm=nosecka.gif]

Mille -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (15.2.2014 11:12:26)

Ja sam prvi pokret osetila u 18-oj nedelji. Kao lupkanje iznutra. Beba je kuckala da se javi mami. Predivan osecaj :-)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>