Anoniman -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (13.4.2010 16:30:00)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: Tasha RR Hello tebe hocu da nahvatam jel se pokrenula beba? Jeste, ali nešto baš blago. Danas sam bila u tripu da se nisam dosta ugojila i da beba zato ne mrda. Ko će ženi udovoljiti!? Ma... znaš kako, iz prve trudnoće pamtim pokrete pred kraj, i onda mi je ovo sve mnogo smešno, i sve sam nešto nezadovoljna jačinom pokreta. Ma budala! A bila sam kod dr u ponedeljak (prošli) i dr je rekla da je beba toliko nemirna da je to smešno, jedva je uspela da je premeri. IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: cipiripi tashe...meni su zene sa rr rekle da ako je na prednjem zidu da se slabije oseca.... Beba ili posteljica? Posteljica mi je na zadnjem. Onda se slabije oseća? Jer, baš sam gledala i Izveštaje iz prve trudnoće, i tada mi je posteljica bila na zadnjem zidu, i zaista se sećam samo jednog baš jakog i bolnog udarca, ostalo je bilo više meškoljenje. Međutim, ja sam se udala kada sam bila 4,5-5 meseci trudna i nekako pamtim pomeranje... e, sada, da li je to bilo isto kao i ovo sada, ili nije... nikada neću saznati! IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Tasha RR Danas sam bila u tripu da se nisam dosta ugojila i da beba zato ne mrda. Sećam se da smo pominjale kišu kada smo govorile o tim bebinim nepomeranjima. Kod nas pada već dva dana, ne znam kako je tu.. Evo tvoje temice, ne za tebe, već ako nekog još više o ovome zanima klik
|
|
|
|