Anoniman -> RE: Neposlušnost u svakom smislu! (14.9.2012 9:34:38)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa jance zasto se ubedjujes sa njim? imali smo raznih faza sa aleksandrom. i vaspitacica cak kaze da je jako tvrdoglav i uporan. kod te tvrdoglavosti najvise pali IGNORE, ono sto ne moze ne moze, uzmes mu, sprecis ga kazes NE, i IGNORISES histerisanje, treskanje, negodovanje, posle par puta ce skontati da ne pali i iskulirace malo... aleksandar se i sad baci na ulici na stomak i zabije facu u beton kada mu ne damo da sam predje ulicu, i ja ga ignorisem. i dalje radi sve sto ne sme, zato sto je takav, svojeglav, uporan, ali samo metoda sprecavanja pali kod takve dece. i za koju godinu ce valjda skontati, a ja se nadam da do tad necu da osedim[sm=smiley36.gif] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Ja sam se Lukom ubeđivala: pričala, lupala po guzici, vikala, pa ignorisala, a ono sve gore. Sa Markom kažem ne može, on se baci na zemlju i vrišti, ja se okrenem i odem, i on se smiri za koji minut. Inače, Marko stalno uzima kamenčiće po ulici, naviklo dete na moru, tamo je bacao u vodu, i sada bi on tako i u gradu. Mene plaši pomisao da će pogoditi nečiji auto, da ne kažem koliko puta je kamen proleteo tik pored Lukine glave. Već danima kako digne kamen, ja zahtevam da ga baci, i ne puštam ga dok ga ne baci. Ali on je mnogo stariji od Majstora.
|
|
|
|