nala -> RE: Gde u Crnu Goru? (14.7.2010 10:11:52)
|
Trinny, kazes da ces na more u septembru, pa tada je svuda jeftinije. Zasto ne odete u Grcku? Pa to je vec provereno. Sto se Crne Gore tice, mislim da su Radovici pravi izbor zbog pescane plaze. Po mom misljenju zaliv je najbolji jer je temp. mora uvek veca za par stepeni. Becici i Petrovac su super ali kad naidje hladna struja, skoro da nema kupanja sa malim detetom. Mi smo prosle godine bili u Bijeloj, u jednom strava hotelu sa 4 zvezdice, koji nema 5 zvezdica jer nema bazen a sve ostalo je da pozelis. Jako je blizu plaze, na nekih 40-50m. Vidi se plaza iz hotela. Ako te zanima mogu ti poslati pp. Iako smo bili u drugoj polovini avgusta bilo je mnogo skuplje nego u Grckoj u isto vreme. A mi nismo mogli u Grcku jer nisam imala slobodan dan da bi otisla po vizu i jako mi je bilo zao. Medjutim, kada smo stigli tamo, od lepote sam sve zaboravila. Samo me je iznervirala neljubaznost van hotela. Dok smo bili u hotelu, kao na sedmom nebu, svi fini i ljubazni, a kad smo jedno vece hteli da kupimo detetu sladoled pokvarise mi vece neljubaznoscu osoblja (naravno van hotela). Tako da smo odlucili da cemo i sladoled jesti u njemu, a ovako samo setati. To je moje iskustvo. A moji roditelji su bili u Tivtu. Mogu ti reci da smo isli kod njih i super je i tamo. Temp. mora jos veca nego u Bijeloj, ma milina jedna. Imas hotele na plazi, ali nema peska (sto je mom detetu najvise nedostajalo). Nisam sigurna da sam pomogla. [sm=zardeva.gif] Uglavnom, gde god otisli, lepo se provedite. Bitno je da ste na okupu i da uzivate. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|