RE: Gde u Crnu Goru? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Nensi* -> RE: Gde u Crnu Goru? (13.3.2011 23:59:41)

IZVORNA PORUKA: maja19

A koliko je autobuska karta..

Oko 4.000 povratna

isidora88 -> RE: Gde u Crnu Goru? (14.3.2011 0:05:24)

a kako izgleda 1.razred u vozu? isplati li se dati vise para ili mi dodje na isto?

Anoniman -> RE: Gde u Crnu Goru? (14.3.2011 0:07:00)

Isi , zakupi spavaća kola . I sama si . Tj , vas troje .

isidora88 -> RE: Gde u Crnu Goru? (14.3.2011 6:51:30)

a koliko me dodje zakup s.kola?

JMPM -> RE: Gde u Crnu Goru? (14.3.2011 7:39:55)

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Pa nije bas da voz izadje kao avion,ako ides recimo u 2 razred,45+9=54 eura,a avion je 115 eura...Meni je to velika razlika...
Nensi,zvala sam Z. stanicu u NS i lepo mi je covek sve sabrao koliko me izajde-78 e,povratna i da se klackam celu noc.Ne bih to isprobavala i radije bih dala nesto vise ali da caskom stignem tamo i ne maltretiram ni sebe ni dete.Ali,to je moje misljenje...
BM,ovo za avionsku kartu je snizena cena,akcija koja traje sad za letnju sezonu i tu su uracunate SVE takse...

JMPM -> RE: Gde u Crnu Goru? (14.3.2011 7:40:34)

IZVORNA PORUKA: isidora88

a koliko me dodje zakup s.kola?
Najjednostavnije je da nazoves zeleznicku stanicu i pitas kao sto sam i ja zvala,tako ces dobiti najtacnije info [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

MERYEN -> RE: Gde u Crnu Goru? (14.3.2011 8:43:04)

Izasla vam je ponuda u kontikiju za CG-u sa velikim sajamskim popustom ,pa pogledajte predlazem petrovac hotel castelastva samo 200e po osobi za 7 nocenja - 8 dana,prelepo je za decu je ekstra i hrana je super,cisto je,bila vise puta licno iskustvo!

nencydrew -> RE: Gde u Crnu Goru? (26.3.2011 21:55:17)

I ja dajem glas za ![sm=bravo.gif]

Ana007 -> RE: Gde u Crnu Goru? (15.4.2011 4:18:57)

Pošto,jelte,prvi put putujemo sa detetom,idemo u avgustu u cg,zanima me,jel nam treba neki papir za bebu?Krštenica?[sm=smiley29.gif].Kapiram da,bez obzira što je to cg,ne mogu tek tako da je izvedem iz zemlje.[sm=smiley22.gif]

nela79 -> RE: Gde u Crnu Goru? (15.4.2011 7:06:19)

Mi smo nosili pasos za Vanju, mada tad nije trebao sto je meni bilo van svake pameti. To bi znacilo da mi dijete moze odvesti ko hoce. U svakom slucaju prije puta nazovite AMS Srbije, oni bi trebali da znaju koji dokumenti ce vam trebati za dijete.

zoća -> RE: Gde u Crnu Goru? (15.4.2011 7:09:49)

Nela meni za decu nisu nikada tražili papire svake godine idem tako da verujem da je i dalje takva praksa

zoća -> RE: Gde u Crnu Goru? (15.4.2011 7:12:45)

inače mogu da vam preporučim Jaz.Trsteno i ploče po meni jedne id najlepših plaža.Na Plavim Horizontima posle posete se uvek ospem tako da mi jeta plaža fobična

nela79 -> RE: Gde u Crnu Goru? (15.4.2011 7:15:24)

IZVORNA PORUKA: zoća

Nela meni za decu nisu nikada tražili papire svake godine idem tako da verujem da je i dalje takva praksa

Ma znam cula sam ja to, nego meni to bas i nije normalno. Jest da mi je zavrzlama da vadim sve to al ja moram da pasos za malog da imam jer u Bosnu idem preko Hrvatske, tako da nosim i kad smo isli za CG. Al kazem da mi to bas i nije normalno jer onda moje dijete moze da odvede ko hoce, a to mi se bas ne svidja.

Ana007 -> RE: Gde u Crnu Goru? (15.4.2011 7:26:58)

I meni je čudno,da ne treba baš ništa,onda bi svako mogao bilo koje dete da izvede iz zemlje.Moraću to još da se raspitam.[sm=smajl.gif]

nela79 -> RE: Gde u Crnu Goru? (15.4.2011 7:43:48)

Cudno ili ne ali bilo je tako, mislim da su ljudi nosili zdravstvenu knjizicu i izvod iz maticne knjige rodjenih ali to meni bas i nije normalno

lanajelena -> RE: Gde u Crnu Goru? (15.4.2011 8:13:17)

Sto se tice voz vs avion ja bih se odlucila za varijantu tek kad odlucim gde cu...inace letujem u blizini Bara i avion mi nije nikakvo resenje u tom slucaju

nela79 -> RE: Gde u Crnu Goru? (15.4.2011 8:17:02)

Mi idemo do Ulcinja tj. do Stoja. Dole tetka mm ima kucicu. Plaza je savrsena za roditelje sa djecom koja hodaju. 

lanajelena -> RE: Gde u Crnu Goru? (15.4.2011 8:21:08)

IZVORNA PORUKA: isidora88

a kako izgleda 1.razred u vozu? isplati li se dati vise para ili mi dodje na isto?

Huhuhu Isi moja malo bolje nego u drugoj...jedina dobra stvar je sto ste sami u kabini

Leana -> RE: Gde u Crnu Goru? (15.4.2011 9:27:06)

Evo da se pridruzim na ovoj temi. Ja sam sa bebom krajem marta bila u CG, avion (montenegro airlines) je kostao oko 11.500 povratna karta. Jat ima slicne cene, ali losije avione na relaciji BG-Tivat. Letos su karte bile skuplje, mislim da su izasle oko 150 eur.
Obavezno nosite neki dokument za bebu, pasos, izvod iz maticne knjige ili zdravstvenu, ako putujete avionom bas proveravaju, ne znam kako je za voz/bus/auto.
Jaz, Trsteno i Ploce su prelepe plaze, ali po meni ne za bebe jer je voda hladnija. Ja Plave horizonte ne volim zbog ogromne guzve leti, a bebu tamo nisam uopste vodila jer se tamo najlakse izgori, pa mi je bio strah.

isidora88 -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.4.2011 11:45:46)

mi jos nemamo pojma gde cemo,sve sto nadjem a da je koliko-toliko normalno je preskupo,nemam nameru da dajem 50 eura dnevno [sm=hudicek1.gif]
jos nismo odlucili ni cime da idemo [sm=zmeden.gif]
ne znam koliko ukupno izadje avion sa svim taksama i ostalim troskovima,ja gledala na nekim sajtovima sto prodaju avio karte i cene su sarolike,negde se placa za bebu karta,pa onda usluga izdavanja karte,pa jos sto nekih cuda[sm=smiley29.gif]
ne znam da li da idemo vozom do dole a da se vratimo avionom ako nam bude lose vozom?[sm=zmeden.gif]

Olga75 -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.4.2011 12:06:21)

mislim da je za takav put sa detetom - bebom najbolji auto ali i njega treba negde uparkirati na deset dana a da ne kosta kao letovanje . Cini mi se da je i voz dobar za put sa bebom [sm=zmeden.gif]
Mi smo jos uvek u planiranju letovanja i nekako mi se CG cini najboljom solucijom ali tamo je vazda problem sa vodom
tako da nemam pojma

JMPM -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.4.2011 12:16:19)

Ja kao da sam mlatila praznu slamu ovde,niko me nije slusao [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image],ali evo opet ponavljam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Cena povratne avionske karte je 13800 sa uracunatim SVIM mogucim taksama i glupostima.Za bebe se karta NE PLACA nigde,beba seda u krilo kod roditelja.Smestaja ima normalnih (sa vodom ceo dan,apartmani,znaci bez hrane,sa prodavnicom u blizini,restoranom,plazom...) vec od 15 eura,osim ako necete lux apartmane sa crncima koji mlate palminim listovima 29h dnevno i da vas macke golicaju percima od non do stop dok ispijate najskuplji koktel iz kristalne case...
Mi smo rezervisali i smestaj u Djenovicima od 26.06. do 09.07.,samo jos da kupimo karte za avion (koje smo takodje rezervisali)

Olga75 -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.4.2011 12:20:06)

iskreno , cekam da mi se javi drugarica iz Kotora jer mi bi isli autom pa se nadam da ce naci pristojan studio sa parkingom jer sam trenutno u nekoj fazi da cu ja da nam obarim povrce za rucak [sm=smiley36.gif]

JMPM -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.4.2011 12:22:39)

Iskreno,ja sam za to da imam kuhinju,da spremam nesto sto nam se prohte,a da imam i restoran za ono mrsko-mi-da-se-kacim-sa-sporetom-jaci-je-od-mene [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .Moje dete je opste poznato po tome da ne jede nista kuvano,nista od povrca,voca,mesa,tako da ne vredi da mlatim po serpama zbog njega...
Olga,a kad ste vi planirali ici?

Anoniman -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.4.2011 12:25:25)

Kotor je prelep, ko ide tamo nejbolje je autom, jer u Kotoru nema lepih plaza pogotovu ko ima klince, ali autom svuda stignes, blizu je i jaz,ploce,trsteno koje su po meni fenomenalne plaze...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>