|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
13.3.2011 23:59:41   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: maja19

A koliko je autobuska karta..

Oko 4.000 povratna

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 351
14.3.2011 0:05:24   
isidora88
a kako izgleda 1.razred u vozu? isplati li se dati vise para ili mi dodje na isto?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 352
14.3.2011 0:07:00   
Anoniman
Isi , zakupi spavaća kola . I sama si . Tj , vas troje .

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 353
14.3.2011 6:51:30   
isidora88
a koliko me dodje zakup s.kola?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 354
14.3.2011 7:39:55   
JMPM
IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Pa nije bas da voz izadje kao avion,ako ides recimo u 2 razred,45+9=54 eura,a avion je 115 eura...Meni je to velika razlika...
Nensi,zvala sam Z. stanicu u NS i lepo mi je covek sve sabrao koliko me izajde-78 e,povratna i da se klackam celu noc.Ne bih to isprobavala i radije bih dala nesto vise ali da caskom stignem tamo i ne maltretiram ni sebe ni dete.Ali,to je moje misljenje...
BM,ovo za avionsku kartu je snizena cena,akcija koja traje sad za letnju sezonu i tu su uracunate SVE takse...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 355
14.3.2011 7:40:34   
JMPM
IZVORNA PORUKA: isidora88

a koliko me dodje zakup s.kola?
Najjednostavnije je da nazoves zeleznicku stanicu i pitas kao sto sam i ja zvala,tako ces dobiti najtacnije info user posted image

Direktna veza do poruke: 356
14.3.2011 8:43:04   
MERYEN
Izasla vam je ponuda u kontikiju za CG-u sa velikim sajamskim popustom ,pa pogledajte predlazem petrovac hotel castelastva samo 200e po osobi za 7 nocenja - 8 dana,prelepo je za decu je ekstra i hrana je super,cisto je,bila vise puta licno iskustvo!

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 357
26.3.2011 21:55:17   
nencydrew
I ja dajem glas za !user posted image

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 358
15.4.2011 4:18:57   
Ana007
Pošto,jelte,prvi put putujemo sa detetom,idemo u avgustu u cg,zanima me,jel nam treba neki papir za bebu?Krštenica?user posted image .Kapiram da,bez obzira što je to cg,ne mogu tek tako da je izvedem iz zemlje.user posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 359
15.4.2011 7:06:19   
nela79
Mi smo nosili pasos za Vanju, mada tad nije trebao sto je meni bilo van svake pameti. To bi znacilo da mi dijete moze odvesti ko hoce. U svakom slucaju prije puta nazovite AMS Srbije, oni bi trebali da znaju koji dokumenti ce vam trebati za dijete.

(odgovor članu Ana007)
Direktna veza do poruke: 360
15.4.2011 7:09:49   
zoća
Nela meni za decu nisu nikada tražili papire svake godine idem tako da verujem da je i dalje takva praksa

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 361
15.4.2011 7:12:45   
zoća
inače mogu da vam preporučim Jaz.Trsteno i ploče po meni jedne id najlepših plaža.Na Plavim Horizontima posle posete se uvek ospem tako da mi jeta plaža fobična

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 362
15.4.2011 7:15:24   
nela79
IZVORNA PORUKA: zoća

Nela meni za decu nisu nikada tražili papire svake godine idem tako da verujem da je i dalje takva praksa

Ma znam cula sam ja to, nego meni to bas i nije normalno. Jest da mi je zavrzlama da vadim sve to al ja moram da pasos za malog da imam jer u Bosnu idem preko Hrvatske, tako da nosim i kad smo isli za CG. Al kazem da mi to bas i nije normalno jer onda moje dijete moze da odvede ko hoce, a to mi se bas ne svidja.

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 363
15.4.2011 7:26:58   
Ana007
I meni je čudno,da ne treba baš ništa,onda bi svako mogao bilo koje dete da izvede iz zemlje.Moraću to još da se raspitam.user posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 364
15.4.2011 7:43:48   
nela79
Cudno ili ne ali bilo je tako, mislim da su ljudi nosili zdravstvenu knjizicu i izvod iz maticne knjige rodjenih ali to meni bas i nije normalno

(odgovor članu Ana007)
Direktna veza do poruke: 365
15.4.2011 8:13:17   
lanajelena
Sto se tice voz vs avion ja bih se odlucila za varijantu tek kad odlucim gde cu...inace letujem u blizini Bara i avion mi nije nikakvo resenje u tom slucaju

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 366
15.4.2011 8:17:02   
nela79
Mi idemo do Ulcinja tj. do Stoja. Dole tetka mm ima kucicu. Plaza je savrsena za roditelje sa djecom koja hodaju. 

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 367
15.4.2011 8:21:08   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: isidora88

a kako izgleda 1.razred u vozu? isplati li se dati vise para ili mi dodje na isto?

Huhuhu Isi moja malo bolje nego u drugoj...jedina dobra stvar je sto ste sami u kabini

Direktna veza do poruke: 368
15.4.2011 9:27:06   
Leana
Evo da se pridruzim na ovoj temi. Ja sam sa bebom krajem marta bila u CG, avion (montenegro airlines) je kostao oko 11.500 povratna karta. Jat ima slicne cene, ali losije avione na relaciji BG-Tivat. Letos su karte bile skuplje, mislim da su izasle oko 150 eur.
Obavezno nosite neki dokument za bebu, pasos, izvod iz maticne knjige ili zdravstvenu, ako putujete avionom bas proveravaju, ne znam kako je za voz/bus/auto.
Jaz, Trsteno i Ploce su prelepe plaze, ali po meni ne za bebe jer je voda hladnija. Ja Plave horizonte ne volim zbog ogromne guzve leti, a bebu tamo nisam uopste vodila jer se tamo najlakse izgori, pa mi je bio strah.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 369
30.4.2011 11:45:46   
isidora88
mi jos nemamo pojma gde cemo,sve sto nadjem a da je koliko-toliko normalno je preskupo,nemam nameru da dajem 50 eura dnevno user posted image
jos nismo odlucili ni cime da idemo user posted image
ne znam koliko ukupno izadje avion sa svim taksama i ostalim troskovima,ja gledala na nekim sajtovima sto prodaju avio karte i cene su sarolike,negde se placa za bebu karta,pa onda usluga izdavanja karte,pa jos sto nekih cudauser posted image
ne znam da li da idemo vozom do dole a da se vratimo avionom ako nam bude lose vozom?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Leana)
Direktna veza do poruke: 370
30.4.2011 12:06:21   
Olga75
mislim da je za takav put sa detetom - bebom najbolji auto ali i njega treba negde uparkirati na deset dana a da ne kosta kao letovanje . Cini mi se da je i voz dobar za put sa bebom user posted image
Mi smo jos uvek u planiranju letovanja i nekako mi se CG cini najboljom solucijom ali tamo je vazda problem sa vodom
tako da nemam pojma

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 371
30.4.2011 12:16:19   
JMPM
Ja kao da sam mlatila praznu slamu ovde,niko me nije slusao user posted image ,ali evo opet ponavljam user posted image .
Cena povratne avionske karte je 13800 sa uracunatim SVIM mogucim taksama i glupostima.Za bebe se karta NE PLACA nigde,beba seda u krilo kod roditelja.Smestaja ima normalnih (sa vodom ceo dan,apartmani,znaci bez hrane,sa prodavnicom u blizini,restoranom,plazom...) vec od 15 eura,osim ako necete lux apartmane sa crncima koji mlate palminim listovima 29h dnevno i da vas macke golicaju percima od non do stop dok ispijate najskuplji koktel iz kristalne case...
Mi smo rezervisali i smestaj u Djenovicima od 26.06. do 09.07.,samo jos da kupimo karte za avion (koje smo takodje rezervisali)

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 372
30.4.2011 12:20:06   
Olga75
iskreno , cekam da mi se javi drugarica iz Kotora jer mi bi isli autom pa se nadam da ce naci pristojan studio sa parkingom jer sam trenutno u nekoj fazi da cu ja da nam obarim povrce za rucak user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 373
30.4.2011 12:22:39   
JMPM
Iskreno,ja sam za to da imam kuhinju,da spremam nesto sto nam se prohte,a da imam i restoran za ono mrsko-mi-da-se-kacim-sa-sporetom-jaci-je-od-mene user posted image .Moje dete je opste poznato po tome da ne jede nista kuvano,nista od povrca,voca,mesa,tako da ne vredi da mlatim po serpama zbog njega...
Olga,a kad ste vi planirali ici?

< Poruku je uredio JMPM -- 30.4.2011 12:23:02 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 374
30.4.2011 12:25:25   
Anoniman
Kotor je prelep, ko ide tamo nejbolje je autom, jer u Kotoru nema lepih plaza pogotovu ko ima klince, ali autom svuda stignes, blizu je i jaz,ploce,trsteno koje su po meni fenomenalne plaze...

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praznični pokloni su još bolji kada nose p...
Praznici su iza ugla i svakog decembra ljudi širom sveta učestvuju u dirljivoj tradiciji darivanja, a umetnost davanja p...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here