Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 2.3.2018 10:28:31
|
|
|
|
Dora89
|
Nisam imala prilike da to čujem, uglavnom prozivaju jedan drugog ili komentarišu žene, bar ono što sam ja čula.
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 2.3.2018 10:29:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh ja sam imala priliku da cujem, vise puta grozni su
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 2.3.2018 10:34:15
|
|
|
|
Dora89
|
Mogu da zamislim 😝
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 2.3.2018 14:25:10
|
|
|
|
vocicana
|
Cula sam i na zalost tracanje muskaraca me konstantno okruzuje i odvratni su. Hvale se, drobe kojekakve stvari koje nisu normalne. Odvratno
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 2.3.2018 14:33:35
|
|
|
|
Dora89
|
Najgori su kad počnu da se hvale. Radije bih tračarenje slušala.
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 2.3.2018 14:38:55
|
|
|
|
Sarav
|
Hirurzi su posebno odvratni kad krenu sa natpljuvavanjem
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 2.3.2018 14:40:26
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: Sarav Hirurzi su posebno odvratni kad krenu sa natpljuvavanjem Tacno!!! A Dora, njihovo tracarenje i jeste to hvalisanje, nista drugo pametnije nemaju za reci, ne svi, bar pojedini. Grozota.
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 2.3.2018 14:42:07
|
|
|
|
Dora89
|
A priče tako realne da bi teško i dete ubedili!
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 2.3.2018 14:42:45
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 Najgori su kad počnu da se hvale. Radije bih tračarenje slušala. Potpuno se slazem... hvaljenje, koje u najcescem slucaju jeste preterivanje, mi je posebno mrsko da slusam
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 2.5.2018 2:00:07
|
|
|
|
MimaKos
|
Ovo je apsolutno tacno sve gori su od nas
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 2.5.2018 8:15:05
|
|
|
|
mama Jo
|
A svi volimo malko...
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 2.5.2018 8:16:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma gori su od zena
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 2.5.2018 8:17:51
|
|
|
|
MimaKos
|
Uvek su i bili al se kriju bolje
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 26.6.2018 6:58:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O bas sam ih juce prekorila kad su poceli sa ogovaranjima haoooos!
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 26.6.2018 9:01:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun O bas sam ih juce prekorila kad su poceli sa ogovaranjima haoooos! Veštice, pusti ih nek tracaju
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 27.6.2018 7:27:33
|
|
|
|
mirana1
|
Ma tokako koji, a voloe ali kad nema zena da istracare svasta.
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 27.6.2018 8:24:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun O bas sam ih juce prekorila kad su poceli sa ogovaranjima haoooos! Veštice, pusti ih nek tracaju Ma ja ne volim nesto, i ne volim ni da cujem
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.6.2018 8:36:26 >
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 27.6.2018 8:35:37
|
|
|
|
Maraj
|
Ma tracare svi
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 27.6.2018 8:36:55
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ma tracare svi Previse! Mogli bi svi malo vise svoja posla da gledaju 😁
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 27.6.2018 8:38:05
|
|
|
|
Maraj
|
Ja se ne obazirem
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 21.7.2019 16:47:47
|
|
|
|
MimaKos
|
Apsolutno i 100 % da, mnogo su vece alapace od nas i sve ih zanima
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 25.7.2019 12:20:43
|
|
|
|
vocicana
|
Ne volim ni da sednem u drustvo sa muskarcima, strasno sta sam dozivela da cujem iz njihovih usta, dok nisam rekla sta sam imala, vise niko rec nije progovorio. Najvece alapace na svetu. Ko koga, zbog cega, koliko, kako, sve znaju, kao google, samo ukucas prva slova zeljenog termina, eto su informacije.
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 25.7.2019 12:22:44
|
|
|
|
MimaKos
|
Ali je stvarno tako, plus sto svaku pricu naduvaju, zabibere, uvelicaju pa od komarca naprave magarca nekad, i naprave zbrku gde je nema
|
|
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 25.7.2019 12:46:20
|
|
|
|
vocicana
|
Najimpozantniji su mi komentari za izgled zena, to kada cujem popizdim. U stvari, zene su razlicite, razlicito gradjene, sa kompleksom, bez smsla sa smislom za oblacenje, ali je ruzno bilo sta pricati. A tek one price, bio sam sa ovom...onom...ovako onako, to je u mom gradu prisutno. Da lepo sednes, uzmes kofu i povracas.
|
|
RE: Muškarci tračare više od žena 25.7.2019 17:25:39
|
|
|
|
MimaKos
|
Bas tako, sve sami lepotani i frajeri, svaka im ovakva i onakve, sve o svakoj znaju... klasicno kiselo grozdje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?