RE: Raspričala se deca :) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Olga75 -> RE: Raspričala se deca :) (27.10.2013 15:08:36)

danas , nicim izazvana , dok se ljuljala , rece zver matorom : tata zabavljaj se i uzivaj u zivotu dok si ziv [sm=zmeden.gif]
eno ga sad matori u problemu : odakle joj to i zasto i kako [sm=smiley36.gif]
ah , porasla beba pa to ti je

Ivanka 75 -> RE: Raspričala se deca :) (19.12.2013 22:36:16)

Penje se Iva na krevet iza tate da ga uzjase
"Hajde konjče, samo polak, da se ne udariš negde" [sm=smiley36.gif]

big mum -> RE: Raspričala se deca :) (20.12.2013 20:04:30)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

danas , nicim izazvana , dok se ljuljala , rece zver matorom : tata zabavljaj se i uzivaj u zivotu dok si ziv [sm=zmeden.gif]
eno ga sad matori u problemu : odakle joj to i zasto i kako [sm=smiley36.gif]
ah , porasla beba pa to ti je

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Da se tata malo zabrine[sm=jezicek.gif]

Moja Sofi je buna bisera[sm=smiley1.gif]
Evo jednog

Mama jel tako da Zubić vila,Sv Nikola i vilenjaci svi žive zajeno da deda Mrazom.
Ja onako zbunjeno pa da valjda.[sm=smiley22.gif] Ljeti svako u svojoj kućici a zimi svi kod deda Mraza jer je kod njega najtoplije[sm=smiley36.gif]
A i pomažu mu da popakuje paketiće [sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Raspričala se deca :) (21.12.2013 0:21:39)

Mama jel tako da Zubić vila,Sv Nikola i vilenjaci svi žive zajeno da deda Mrazom

[sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Raspričala se deca :) (17.1.2014 12:21:31)

Prica Andrea nama bajku o tri praseta,i kaze
-I onda je Vuk oduvao kucu.
A Vukili ce na to
-Ej,nisam ja nikog oduvao[sm=smiley36.gif]
Provlace se ispod nekih sipki i kaze Vuk Andrei
-Cucni glavu da se ne udaris[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Raspričala se deca :) (17.1.2014 12:47:43)

Letos K bila opsednuta Pinokijem...krece na spavanje i kaze mi: Mama, ja cu da upisem fukuteL u Nis, necu u BeogLad i onda cu da Lodim mnogo lepu bebu magaLca djepeta [sm=zmeden.gif]
Rekoh: Cerko, zavrsi prvo ti fukutel, pa onda radjaj!

Juce joj mm stavio lampu u sobu, da me ne doziva nocu i ona malo, pa malo otrci i ukljuci je iskljuci...ovaj odmah pocne da se raspravlja s njom i kaze joj po naski; S'cu ti uzmem lampu!!! A, ona ce njemu: Jao, tata, pLavi si seljaN, bas si pLost, kaze se Sad cu ti uzeti lampu [sm=zmeden.gif] i, ne pLicaj vise guposti...

SeljaN je pokupila od mene, jer kad vozim sve pesake i vozace koji ne postuju propise nazivam seljacima, ne seljanima, i objasnjavam joj kako su prosti i glupi.

big mum -> RE: Raspričala se deca :) (17.1.2014 17:52:09)

Dabome mama, prvo fax pa onda djeca[sm=smiley1.gif]

Čitam djeci Crvenkapu kad će Sofia "mama kako je vuk pojeo baku i to cjelu.On je manji od nje kako mu je stala u stomak?"[sm=zz_er_what.png]

Ivanka 75 -> RE: Raspričala se deca :) (17.1.2014 20:03:34)

Petak je dan palacinaka...
Iva: Mama, da li gore palacinci [sm=jezicek.gif]

Naviklo dete da gore [sm=zz_wub.gif]

Наташица -> RE: Raspričala se deca :) (17.1.2014 20:23:18)

јаоооо...како сам се исмијала читајући тему!!! аааа...преслатка су вам дјеца и одакле само извлаче таква питања и закључке. просто ме одушевише! једва чекам да моја мрва проприча па да ме запиткује све и свашта!

NadaR -> RE: Raspričala se deca :) (29.1.2014 10:01:17)

Kaze M jutros - Majcice mila volim te najvise I ti si mi vrednija od million doVara ! [sm=smiley36.gif][sm=zz_wub.gif]

Biserce -> RE: Raspričala se deca :) (23.3.2014 16:42:27)

Vasilije mi se jutros uneo u facu i gleda mi pegice po nosu i kaze: "POGEDAJ...BATO"
ja mu kazem:" Nije to blato, to su pegice", a on ce na to:"NIJE PEGICE! OVO BATO!"[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

New Mom -> RE: Raspričala se deca :) (1.6.2014 22:11:45)

"Mama, neverovatno, rodili smo bebu!"

"Nas tata je najbolji tata na svetu!" (Pravio joj ustipke.)

"Ja ne mogu da pricam tiho. Moja usta su glasna."

vikiveki -> RE: Raspričala se deca :) (1.6.2014 22:23:35)

IZVORNA PORUKA: New Mom

"Ja ne mogu da pricam tiho. Moja usta su glasna."

E ova joj je dobra[sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Raspričala se deca :) (1.6.2014 22:33:13)

Skoro se porodila jedna moja drugarica i nas 3-4 dogovorimo se da joj kupimo pumpicu i odnesemo u porodiliste. Posto sam ja svakako vodila K na pregled u bolnicu kupim ja pumpicu i odnesem. Pre neki dan dolazi jedna kod mene da mi donese pare, prvo je sedela sat vremena i kada je krenula e da ti dam i ostavi mi pare a Vuk gleda bledo i kada je izasla pita me mama a zasto kada se dodje kod nekoga u stan placa. pokusala sam da mu objasnim ali od smeha tesko. Dolazi druga drugarica ali je odmah ostavila pare a on to nije video ( ne znam kako mu je to promaklo) i kada je krenula kuci trci za njom i vice Jecooo nisi platila [sm=jezicek.gif]

vikiveki -> RE: Raspričala se deca :) (1.6.2014 22:47:14)

E Dijana sad se slatko nasmejah[sm=smiley36.gif] deca su pravi biseri[sm=bravo.gif]
Kad bi svi moji gosti plaćali [sm=smiley36.gif] bila bih jako bogata[sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Raspričala se deca :) (1.6.2014 22:47:52)

Eto biznisa, eto resenja [sm=smiley36.gif]

Leax -> RE: Raspričala se deca :) (1.6.2014 23:22:59)

Bravo [sm=bravo.gif] za Vuka bas sam se slatko nasmejala [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Raspričala se deca :) (1.6.2014 23:30:04)

[sm=jezicek.gif] ijao Vuce, legendo!

dijana1* -> RE: Raspričala se deca :) (1.6.2014 23:34:18)

Osetilo dete dobru i laku zaradu [sm=jezicek.gif]
Nego meni je toliko bilo smesno da nisam mogla da se uozbiljim i da mu objasnim [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Raspričala se deca :) (6.6.2014 1:12:44)

Klari je vec par meseci u top five igara i igra "na slovo na slovo". Volim da igram s njom i to obicno pred spavanje trazi, ja iskoristim i da nauci nove reci, pojmove...i tako sinoc se igramo...Zamislim ja rec "opera", nikako ona jadna da pogodi i kazem joj ja "opera", a ona obavezno pita sta je kad ne zna:
"Mama, a sta je to opeLa?"
"Muzika, duso, pevaju je jako skolovani ljudi, znas, moras puno da ides u skolu i ucis samo pevanje, a zvuci aaaaaaaaaAAAAaaa" pa menjam tonalitet...(inace sam totalni i nevidjeni antitalenat i antisluhista)
Klara: [sm=zz_eek2.png] "Mama, pLestani, molim te, plasis me, ti nisi baba Loga, zasto se deLes tako"
[sm=jezicek.gif]

Sosa Mena -> RE: Raspričala se deca :) (6.6.2014 1:19:41)

[sm=jezicek.gif] Izljubi mi Klaritu puno. A ja cu da te naucim kako se poje [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Raspričala se deca :) (6.6.2014 9:04:13)

Soso [sm=smiley36.gif] Prijavljujem se za raspevavanje sa tobom, mnogo volem!

MAMAMAJ -> RE: Raspričala se deca :) (19.12.2015 12:50:20)

Kad je moja M imala nekih 2,5god još je prilično loše izgovarala reči, ali joj je zato vokabular od starta bio bogat, a rečenice složene i smislene.
Tako mi jednom nešto mesile, i ona naravno za stolom čeka svoje parčence testa da gnjavi, i ja joj ponudim oklagiju, a ona sva bitna i brašnjava, kaže mi:
Mama, ne peda mi kvabija... [sm=smiley36.gif]
To sam upisala u moju knjigu recepata i uvek kad je otvorim, slatko se nasmejem...

veselicaa -> RE: Raspričala se deca :) (19.12.2015 19:07:39)

Super tema bas se ismejah [sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Raspričala se deca :) (5.1.2016 8:23:58)

Odnela ja komsinici pare za avon,i njen sin otvorio vrata.Ja mu kazem-Kada ti mama izadje iz kupatila da joj ove pare. A on ce meni mrtav ozbiljan-Ne,ne treba,imamo mi para [sm=jezicek.gif]
Andrea sinoc boji sa temperama i pita je mm sta radi,ona kaze -Tempiram[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>