Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.10.2013 15:08:36
|
|
|
|
Olga75
|
danas , nicim izazvana , dok se ljuljala , rece zver matorom : tata zabavljaj se i uzivaj u zivotu dok si ziv eno ga sad matori u problemu : odakle joj to i zasto i kako ah , porasla beba pa to ti je
|
|
RE: Raspričala se deca :) 19.12.2013 22:36:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Penje se Iva na krevet iza tate da ga uzjase "Hajde konjče, samo polak, da se ne udariš negde"
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 20.12.2013 20:04:30
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR danas , nicim izazvana , dok se ljuljala , rece zver matorom : tata zabavljaj se i uzivaj u zivotu dok si ziv eno ga sad matori u problemu : odakle joj to i zasto i kako ah , porasla beba pa to ti je Da se tata malo zabrine Moja Sofi je buna bisera Evo jednog Mama jel tako da Zubić vila,Sv Nikola i vilenjaci svi žive zajeno da deda Mrazom. Ja onako zbunjeno pa da valjda. Ljeti svako u svojoj kućici a zimi svi kod deda Mraza jer je kod njega najtoplije A i pomažu mu da popakuje paketiće
|
|
RE: Raspričala se deca :) 21.12.2013 0:21:39
|
|
|
|
jovicaa
|
Mama jel tako da Zubić vila,Sv Nikola i vilenjaci svi žive zajeno da deda Mrazom
|
|
RE: Raspričala se deca :) 17.1.2014 12:21:31
|
|
|
|
Figaro88
|
Prica Andrea nama bajku o tri praseta,i kaze -I onda je Vuk oduvao kucu. A Vukili ce na to -Ej,nisam ja nikog oduvao Provlace se ispod nekih sipki i kaze Vuk Andrei -Cucni glavu da se ne udaris
|
|
RE: Raspričala se deca :) 17.1.2014 12:47:43
|
|
|
|
Klarita
|
Letos K bila opsednuta Pinokijem...krece na spavanje i kaze mi: Mama, ja cu da upisem fukuteL u Nis, necu u BeogLad i onda cu da Lodim mnogo lepu bebu magaLca djepeta Rekoh: Cerko, zavrsi prvo ti fukutel, pa onda radjaj! Juce joj mm stavio lampu u sobu, da me ne doziva nocu i ona malo, pa malo otrci i ukljuci je iskljuci...ovaj odmah pocne da se raspravlja s njom i kaze joj po naski; S'cu ti uzmem lampu!!! A, ona ce njemu: Jao, tata, pLavi si seljaN, bas si pLost, kaze se Sad cu ti uzeti lampu i, ne pLicaj vise guposti... SeljaN je pokupila od mene, jer kad vozim sve pesake i vozace koji ne postuju propise nazivam seljacima, ne seljanima, i objasnjavam joj kako su prosti i glupi.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 17.1.2014 17:52:09
|
|
|
|
big mum
|
Dabome mama, prvo fax pa onda djeca Čitam djeci Crvenkapu kad će Sofia "mama kako je vuk pojeo baku i to cjelu.On je manji od nje kako mu je stala u stomak?"
|
|
RE: Raspričala se deca :) 17.1.2014 20:03:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Petak je dan palacinaka... Iva: Mama, da li gore palacinci Naviklo dete da gore
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 17.1.2014 20:23:18
|
|
|
|
Наташица
|
јаоооо...како сам се исмијала читајући тему!!! аааа...преслатка су вам дјеца и одакле само извлаче таква питања и закључке. просто ме одушевише! једва чекам да моја мрва проприча па да ме запиткује све и свашта!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 29.1.2014 10:01:17
|
|
|
|
NadaR
|
Kaze M jutros - Majcice mila volim te najvise I ti si mi vrednija od million doVara !
|
|
RE: Raspričala se deca :) 23.3.2014 16:42:27
|
|
|
|
Biserce
|
Vasilije mi se jutros uneo u facu i gleda mi pegice po nosu i kaze: "POGEDAJ...BATO" ja mu kazem:" Nije to blato, to su pegice", a on ce na to:"NIJE PEGICE! OVO BATO!"
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.6.2014 22:11:45
|
|
|
|
New Mom
|
"Mama, neverovatno, rodili smo bebu!" "Nas tata je najbolji tata na svetu!" (Pravio joj ustipke.) "Ja ne mogu da pricam tiho. Moja usta su glasna."
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.6.2014 22:23:35
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: New Mom "Ja ne mogu da pricam tiho. Moja usta su glasna." E ova joj je dobra
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.6.2014 22:33:13
|
|
|
|
dijana1*
|
Skoro se porodila jedna moja drugarica i nas 3-4 dogovorimo se da joj kupimo pumpicu i odnesemo u porodiliste. Posto sam ja svakako vodila K na pregled u bolnicu kupim ja pumpicu i odnesem. Pre neki dan dolazi jedna kod mene da mi donese pare, prvo je sedela sat vremena i kada je krenula e da ti dam i ostavi mi pare a Vuk gleda bledo i kada je izasla pita me mama a zasto kada se dodje kod nekoga u stan placa. pokusala sam da mu objasnim ali od smeha tesko. Dolazi druga drugarica ali je odmah ostavila pare a on to nije video ( ne znam kako mu je to promaklo) i kada je krenula kuci trci za njom i vice Jecooo nisi platila
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.6.2014 22:47:14
|
|
|
|
vikiveki
|
E Dijana sad se slatko nasmejah deca su pravi biseri Kad bi svi moji gosti plaćali bila bih jako bogata
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.6.2014 22:47:52
|
|
|
|
dijana1*
|
Eto biznisa, eto resenja
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.6.2014 23:22:59
|
|
|
|
Leax
|
Bravo za Vuka bas sam se slatko nasmejala
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.6.2014 23:30:04
|
|
|
|
Torbica
|
ijao Vuce, legendo!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.6.2014 23:34:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Osetilo dete dobru i laku zaradu Nego meni je toliko bilo smesno da nisam mogla da se uozbiljim i da mu objasnim
|
|
RE: Raspričala se deca :) 6.6.2014 1:12:44
|
|
|
|
Klarita
|
Klari je vec par meseci u top five igara i igra "na slovo na slovo". Volim da igram s njom i to obicno pred spavanje trazi, ja iskoristim i da nauci nove reci, pojmove...i tako sinoc se igramo...Zamislim ja rec "opera", nikako ona jadna da pogodi i kazem joj ja "opera", a ona obavezno pita sta je kad ne zna: "Mama, a sta je to opeLa?" "Muzika, duso, pevaju je jako skolovani ljudi, znas, moras puno da ides u skolu i ucis samo pevanje, a zvuci aaaaaaaaaAAAAaaa" pa menjam tonalitet...(inace sam totalni i nevidjeni antitalenat i antisluhista) Klara: "Mama, pLestani, molim te, plasis me, ti nisi baba Loga, zasto se deLes tako"
< Poruku je uredio Klarita -- 6.6.2014 1:14:04 >
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 6.6.2014 1:19:41
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Izljubi mi Klaritu puno. A ja cu da te naucim kako se poje
|
|
RE: Raspričala se deca :) 6.6.2014 9:04:13
|
|
|
|
Torbica
|
Soso Prijavljujem se za raspevavanje sa tobom, mnogo volem!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 19.12.2015 12:50:20
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Kad je moja M imala nekih 2,5god još je prilično loše izgovarala reči, ali joj je zato vokabular od starta bio bogat, a rečenice složene i smislene. Tako mi jednom nešto mesile, i ona naravno za stolom čeka svoje parčence testa da gnjavi, i ja joj ponudim oklagiju, a ona sva bitna i brašnjava, kaže mi: Mama, ne peda mi kvabija... To sam upisala u moju knjigu recepata i uvek kad je otvorim, slatko se nasmejem...
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 19.12.2015 19:07:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Super tema bas se ismejah
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 5.1.2016 8:23:58
|
|
|
|
Figaro88
|
Odnela ja komsinici pare za avon,i njen sin otvorio vrata.Ja mu kazem-Kada ti mama izadje iz kupatila da joj ove pare. A on ce meni mrtav ozbiljan-Ne,ne treba,imamo mi para Andrea sinoc boji sa temperama i pita je mm sta radi,ona kaze -Tempiram
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Deca nisu i ne mogu biti ničije vlasništvoDruštvo socijalnih radnika Srbije osudilo je izjavu poslanika Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića da je "dete ...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?