Maja1309 -> RE: Lh trakice (12.2.2013 8:05:56)
|
Nato kaže moj ginekolog da moramo imati odneose prije pozitivnih trakica, da npr ako imamo u 17h pozitivnu trakicu folikul može puknuti u 20h i jajna ćelija živi samo 6h (ne 12-24h kako se piše) i tako propustimo. ja sam jučer u 13h imala pozitivnu lh,a u 17 h već folikul puknuo [sm=smiley1.gif] evo da i ovdj zalijepim s druge teme ako nekome može pomoći Ženice moje dobro vam jutro [sm=bravo.gif] Evo da napišem svoja iskustva od jučer. Naime u 13h sam imala pozitivnu lh trakicu, a u 17h kod ginekologa ovulacija već prošla [sm=zmeden.gif]. postoji mogućnost da mi je i lh od 10.2 bila + iako sam je ja kontala kao -. Imam redovne cikluse 29 dana, i kaže ona meni (ginekolog) da nema šanse da zatrudnim od 14 dana pa nadalje, kao ni 14. Kao moram imati odnose 11, 12, 13 dan. 14dc je već kasno. Isto tako da posle ovulacije više nemamo odnose jer spermatozoidna tekućina ima neku kiselost koja u tako ranom začeću izaziva rane popbačaje (čak 70%) a da za njih ni ne znamo [sm=zmeden.gif] Rekla je da mogu imati i 10dc odnose, al da ih planiram 11dc, 12dc i 13dc, ukoliko za 3 mjeseca ne bude mrvice, da dođem na folikulometriju. Ako ni tada ne bude mrvice onda da uradimo spermiogram. Inače nije mi htjela raditi papu jer sam ga radila 8.5,2012 i bio je uredan, pa je rekla da dođem za 3 mjeseca. Osim toga, kaže da su mi jajnici odlični [sm=zmeden.gif] Lijevi 24,5x26,2, a desni 40*37 sa znacima prethodne ovulacije, Sluznica debljine 11mm (ovo pretpostavljam da je endometrij) rekla sma da pijem macinu travu, rekla je da mi ne može štetiti, samo pomoći, također je rekla da počmem piti folnu kiselinu, da se ona inače pije i prije trudnoće... Nadam se da sam sve prenjela :) ako se sjetim još šta javim... e da rekal je da ne mjerim bazalnu, ne radim lh trakice, da se samo opterećujem, muža posebno [sm=smiley1.gif] da planiram odnose i to je to...
|
|
|
|