knot -> RE: Lh trakice (21.9.2012 15:44:21)
|
Eeee mile moje, ubijedjena sam da mi prolaktin negativno utice, odnosno onemogucava T, dojila sam do prije dva mjeseca, osjecam da je prolaktin, zato sto imam uzasne PMS bolove u stomaku deset dana prije M, mucnine, glavobolje, vrtoglavice, i nervozu, pomislila sam i da sam T, ali je BT pala dan pred M, i znala sam da nema nista od trudnoce. Imala sam povisenu T u drugoj polovini ciklusa, medjutim, dobila sam na 26 dana, lutealna faza mi je trajala svega 8 dana,a odnose smo imali prosli mjesec na dan pada BT, a prije naglog povisenja BT, dakle pred samu O, i na dan same ovulacije. Dakle, upratila sam da ovuliram, ali jednostavno T nema. Vec sam pomalo umorna od toga, ravnih 6 mjeseci pokusavamo bez uspjeha, svaki mjesec sam puna nade oko plodnih dana, pa se rayocaram [sm=zmeden.gif] Cure moje, bice bolje, ne dajte mi se, ovo su dobre stvari za nas, svi ovi alati kojima se sluzimo, tako da mozemo si pomoci, a da ne govorim o napretku medicine, o oplodnji [sm=smiley36.gif] Danas se necu testirati ipak, na poslu sam, piski mi se, ne mogu vise da trpim, muyek je jos na poslu, pa i nemam vremena za sebe. Cekam 7. 10. pa cu vidjeti ide li [sm=hudicek1.gif] P.S. ipak se malkice nadam [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|