New Mom -> RE: Seksualno obrazovanje (8.9.2013 18:31:01)
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Evo meni razbi tremu za sutra, treba pred srednjoškolce stati.[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: lesica RR Dakle, počneš sa onim " Ko od vas nije imao odnose?" [sm=jezicek.gif] pa će da se zbune i budu dobri. IZVORNA PORUKA: Olga RR NM , evo vako : je li mislite da znate sve o seksu ??? e paaaa , ja imam dvoje dece , znaci ne znate [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: lesica RR Olga, zaboravila si da dodaš: " A planiram i treće, ako već nije na putu" [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: Olga RR e , da znaci klinci ako necete ovo : i onda odmah snimak porodjaja a vi i onda kontracepcija i ako vi ovo , ponovo snimak porodjaja i ovo , pa fotke kojekakvih polnih bolesti a vi kontracepcija i kraj , naucili za 15 minuta da se keca samo sa kondomom kad si balav a svrbi te pipi tako cu ja zvercic , samo da jos malo stase , sto je sigurno sigurno evo ja sad da pogledam snimak porodjaja , ne bi se skinula matorom pola godine ja vam kazem IZVORNA PORUKA: New Mom A bice i tog, bez brige! Sokovi nekad pomazu vise nego prica. :D IZVORNA PORUKA: lesica RR Hehehehehe, [sm=bravo.gif] prava stvar! Dakle da rezimiramo, ako nećeš... snimak već odabranog sadržaja, kondom pod obavezno i rešena stvar! IZVORNA PORUKA: doktorkakristal nadji snima nekog mucnog porodjaja ,pa onda snimak kiretaze,pa onda kondilomi u klrupnom planu i to oni zapusteni gde se vec nista ne razaznaje od njih,pa onda raznicirevi,sekreti koji cure u svim bojama,ima svega e da m,i je da ti dam moju dermatovenerologiju dusu da ispovracas ,uteraj im strah u kosti tako da pozele da se zavetuju na celibat do sklapanja braka [sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: reve84 Ja sam u drugoj srednje medicinske imala predmet Higijena i vaspitanje (valjda tako bese) gde smo ucili o polno prenosivim bolestima, metodima kontracepcije, prekidima trudnoce i mogu vam reci da je stvarno znacilo. Bilo je devojaka koje stvarno nista nisu znale o toj problematici da li zbog ove nase primitivne sredine gde je sramota sa decom pricati o sexu...ne znam ali je dosta devojaka pocelo da odlazi na redovne kontrole kod ginekologa i koristi zastitu nakon tog predmeta tako da NM ja PODRZAVAM!! IZVORNA PORUKA: doktorkakristal Imala sam i ja posto sam isto isla u srednju medicinsku,vecina devojcica iz mog odeljenja je tada bilo seksualno aktivno,ljudi moji one stvarno pojma nisu imale sad kad se setim tih prica,no mene tad to nije zanimalo pa se nisam ni interesovala,al kad pomislim samo ih je Bog cuvao
|
|
|
|