MaryJane -> RE: Histerija (19.1.2012 13:56:48)
|
Pozdrav svima! trenutno sam u 4. mesecu trudnoće, a moja ćerka koja ima 4.5 godine je prvi put prošlog vikenda počela da divlja. Naime, htela je da ostanem sa njom u sobi dok ne zaspi. E sad, ona već odavno spava sama, sa upaljenom TVom (utišanim do kraja) i tihom muzikom. Kao i većina nas, neke poslove ne mogu baš da obavim kad je ona budna, a na kraju krajeva moram i ja da se sredim, okupam, operem kosu, namažem nokte i to (daleko bilo, da imam neki društveni život). Moja Vanja najednom počinje da zapomaže. Urla! Iz sveg glasa, kao da joj čupam nokte. I ništa nije pomoglo, ni priča, ni po guzi, ni ignorisanje - ništa! Zaspala je jer mm nije mogao da izdrži, pa je otišao kod nje u sobu. Sledeće veče prihvata da bude sama uz lampu, ali ne spava dok ja ne dođem u sobu, jer sam je uslovila odlaskom i prenoćištem kod moje mame. I bilo je OK. Sinoć - sa kamatom. Ustanovila sam da prvo treba da izbacim muža, jer se on dere, preti, urla, a na kraju ode kod nje i ja pojedem g....! Peskočila san rane histerije, ali ovo......? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|