Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 26.10.2011 15:16:18
|
|
|
|
oxy7
|
Kakve divne mrvice! PE, Mini je duša preslatka! Voljećeš je još više, sigurno, meni se ponekad plače od sreće kad samo gledam mog anđelka kako spava. On je napustio krevetić jer stiže braco i prepušta ga njemu, a on spava u svom novom velikom krevetu. A tek je napunio 18 mjeseci.
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 26.10.2011 16:00:39
|
|
|
|
vonavoj
|
koja uzivancija!!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 28.10.2011 13:13:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Juče kod kumova se uspavala u kumčetovoj ljuljašci Malopre baldisala od umora i šetnje od 2h
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 1.11.2011 11:43:02
|
|
|
|
Didy
|
Moja mala krofnica.
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 14.11.2011 17:29:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Igrala se igrala pa se umorila...
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.11.2011 15:00:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i nase male devojcice...
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.11.2011 15:04:52
|
|
|
|
maslackic
|
medeno
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.11.2011 15:16:44
|
|
|
|
zivka
|
Stvarno su andjeli... Evo i mog andjela
< Poruku je uredio zivka -- 16.11.2011 15:29:01 >
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.11.2011 15:37:21
|
|
|
|
bojana86
|
pozdrav za sve andjele....
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.11.2011 16:40:28
|
|
|
|
vonavoj
|
vidi malu lepoticu!!! UM,preslatka je..kako ima crnu kosicu!
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.11.2011 16:44:27
|
|
|
|
limunada
|
preslatki su
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.11.2011 16:46:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj sto su slatki, nisam gledala ovu temu ranije. UM premedena je. Kako mala devojcica, ne pamtimkad sam cula da je neko rodio tako dugacku bebu
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.11.2011 16:52:06
|
|
|
|
vonavoj
|
dobro kazes malimisu,bas sam se vracala u njenu temu da proverim koliko je bila dugacka kontam da ce i moja biti tako,posto se svi iznenade kada vide uz leleeee...a UM nije mnogo krupna,svaka joj cast!!! ne znam koliko joj je muz visok?
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.11.2011 20:11:52
|
|
|
|
vision
|
jaoooo kako je dobra tema i slicice su sve extra, medici maleni.... nikada pre nisam bila na ovoj temi
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.11.2011 20:17:45
|
|
|
|
PoisonEve
|
UM diiivna je, stvarn0o je bas bas crna! Bojana86 , kakav medenjak, pa on kao da nesto sapuce
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 16.11.2011 20:28:03
|
|
|
|
bea83
|
UM, Una je predivna
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 17.11.2011 9:55:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala vam svima...... Svi bebci su nam pravi andjelcici
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 6.12.2011 12:02:40
|
|
|
|
IVA 11
|
Moj mali gospodin
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.12.2011 14:04:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Nasa mala maza
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.12.2011 14:54:33
|
|
|
|
vision
|
joooj UM, preslatka je. A zasto joj stavljas ove rukavice?
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.12.2011 19:22:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Vision . U poceku sam joj stavljala kada je imala bas duge noktice, a mene bilo strah da joj ih posecem, a danas sam joj stavila na kratko jer su joj rukice bile ledene.
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.12.2011 19:25:25
|
|
|
|
madre
|
ivo, skroz je smesan a una nam je prava mala lutkica
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.12.2011 19:28:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivin decko je pravi frajer. Hvala Madre, lutkica dok spava, a kada je budna prava opasnica.
|
|
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 8.12.2011 22:04:38
|
|
|
|
PoisonEve
|
Divno
|
|
RE: Dok anđeli spavaju-fotke 11.12.2011 16:37:53
|
|
|
|
nenja22
|
ih, sto je lepa tema... a ja gledala fotke od kad se rodio na ovamo...i vidim nemam bas novijih spavajucih, al' evo nekih ranijih... prvi dan kod kuce jedna od omiljenih poza za dremku, dok je jos mogao da stane mi u krilo tako u kolima zaspivao (i dalje, fala bogu:) pa produzi (sto se vise ne desava, kako stanu kola, tako oci sirom otvorene :))) sa 3 meseca, manje vise prerasli ovu pozu :)) i jedna od retkih u krevecu i jos vidim, joj, kako vreme leti, kako rastu cedovista mala :)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.