Lu -> RE: LCD ili plazma, šta odabrati? (24.3.2011 20:10:54)
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 planiram da kupim lcd tv,koja marka vam se pokazala kao najbolja,koliko inca je ok za kucnu upotrebu? gledala sam vox 32'' za 35000,to mi je super cena,ima garanciju 2 godine ali ne znam da li je ok tv? na sta treba da obratim paznju kad kupujem? vasa iskustva,cene... IZVORNA PORUKA: MarijaBg Mi imamo jednu plazmu i jedan LCD. Plazma tv je neuporedivo bolji... Slika, ton, ne mogu da se uporede... Ne znam, razmisli [sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: Verus RR Jeste slika je bolja na plasma TV. LCD je bolji jedino sto duze traje, ekran je manje osetljiv, i ako nesto "stoji" na ekranu, ne pregori celije ekrana na LCD, dok na plazmi da. IZVORNA PORUKA: Verus RR isidora, mislim da velicina zavisi od velicine prostorije u kojoj ce biti TV> Mislim daje 32" ok. Mrzim kad ljudi u malu sobu nabiju ogroman TV, i onda sedim i nerviram se hocu li ocoraviti ili dobiti kancer od radijacije[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] IZVORNA PORUKA: isidora88 pa nije bas velika soba,otprilike udaljenost od ugaone do tv bi bila oko 2 m . uzela bi lcd jer je trajnini,ne bih da se cimam oko plazme i tog dopunjavanja ili tako neceg [sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: MERYEN IZVORNA PORUKA: Verus RR isidora, mislim da velicina zavisi od velicine prostorije u kojoj ce biti TV> Mislim daje 32" ok. Mrzim kad ljudi u malu sobu nabiju ogroman TV, i onda sedim i nerviram se hocu li ocoraviti ili dobiti kancer od radijacije[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Slazem se sa tobom,nasa dnevna soba je normalne velicine(standard) i 32" je ok,marka je LG,kad smo je uzeli koliko se secam vecina je pa cak i ja komentarisala da je velik,a izdrazao je razne udarce gadjanja polivinja grebanja sa Jovanove strane i dalje se to desava a mm nikako da okaci na zid[sm=smiley29.gif] ,nema covek vremena[sm=smiley36.gif] ,izgleda da voli da se nerviram,kaze nemoze da nadje nosac kakav on hoce kao da je to toliko bitno,bitno je da se okaci dok je u zivotu ipak to nije stvar koja se kupuje svaki dan![sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: MarijaBg 32 je sasvim dovoljno za dnevnu sobu do 25-30 kvadrata. Moji roditelji su ubacili LCD 94, i stvarno je preveliki [sm=smiley29.gif] Nove generacije plazma televizora su napravljene da traju duze, isto kao i LCD. IZVORNA PORUKA: Verus RR Sa prosecnim gledanjem dnevno, plazma moze da traje dovoljno sati: da otprilike dodje 10 godina. Sto je sigurno dosta! IZVORNA PORUKA: isidora88 ima li neko lcd marke Vox? IZVORNA PORUKA: zoća e ovako.Kada smo kupovali tv imali smo istu dilemu.Dokazano da je plazma mnogo bolja što se tiče rezolucije,kvaliteta slike i mnogo još stvari jedino loše je što je jako teška.Inače plazma može i da se popravi dok LCD ne.Mi imamo Samsung 42 inča plazma i prezadovoljni smo i zbog dijagonale zato što nije izdužena slika IZVORNA PORUKA: isidora88 koliko ste je platili ako nije tajna? IZVORNA PORUKA: zoća oko 72 hiljade ali je kupljena pre skoro dve godine cena je sigurno pala
|
|
|
|