Modessty -> Šta nosite na putovanje? (1.4.2009 13:37:16)
|
Ako ovo nije pravo mesto za temu ili ako ovakva tema već postoji, administratori će ispraviti moje brljotine![sm=smiley36.gif] Elem, šta sve nosite kad idete na put? Da li ste od onih koji se spakuju za 5 minuta ili vam treba više vremena, više kofera....? Ja sutra idem na Zlatibor na 4 dana. razmišljam celo jutro šta sve treba da ponesem i šta da ne zaboravim. Pod obavezno za ovo putovanje: 1. foto aparat 2. punjač i baterije za taj isti aparat, naravno i SD kartice 3. šal i kapa, jer je planina pa možda još uvek ima snega i bude hladno 4. kupaći jer hotel ima bazen 5. kozmetika 6. mali fen za kosu 7. patike 8. čizme 9. gomilu majčica i bluzica 10. donji veš naravno 11. džempera, 2 kom 12. farmerice 13. peškire 14..... U stvari još uvek nemam pojma šta sve od odeće da nosim!!!!! Kad stignem kući otvoriću ormar i buljiti u njega jedno pola sata![sm=smiley36.gif] Ali kad sam se spremala za seminar u Beogradu spakovala sam se pred sam polazak za svega 10 minuta. I to je izgledalo ovako: 1. kimono br1 2. kimono br2 3. hakama 4. sportski brus 5. majce za trening 6. papuče ej da! papuče treba da ponesem i na Zlatibor!!!!![sm=smiley36.gif] 7. sapun, pasta za zube, četkica, češalj, fen za kosu 8. peškiri 9. džemper 10. donji veš 11. 2 majce 12. 1 bluza 13. farmerice i 14. patike i jakna
|
|
|
|