dunja RR
|
Von ček, jel 3-ojka može da se koristi zasebno, ili mora sa 0-om, ne kapiram? Ja juče, posle Ade, oprala kosu, i stavila najobičniji balzam sa pijace, koji imam od ranije (jer još čekam Makadamiju da stigne u Aleksandar, da pokupim), i ostavila nekih sat vremena da stoji, htela sam manje, ali dok smam usput napravila pitu, i kolač od višanja, stavila da se peku, pa onda isprala kosu, i samo do pola osušila, da ne feniram puno. Kasnije sam na krajeve stavila Nuxe ulje (imam neko kome je daaavno istekao rok, i potpuno sam na njega zaboravila, a skoro poptpuno puna, velika bočica). Kosa mi je sinoć i danas, fenomenalna. Inače, balzam i pakovanja moram skoro do korena da stavim, jer mi se toliko ućeba kosa na nekim mestima, nakon blanša, užas jedan. Tek juče sam uspela da lepo raščešljam, nakon što je balzam stajao sat vremena, ali sam ga dobro nanela, u sekcijama, i skoro do korena, dokle god je bilo ućebano.a kosa do kraja leđa skoro, ogromna