Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu 9.4.2024 11:54:50
|
|
|
|
SanjaZo
|
Juče mi je jedna mama rekla, da na spiskovima djaka koji učestvuju na takmičenjima, nema ni jedno dete iz naše škole. Ni jedno. To ništa ne govori o deci, već o nastavnicima. Nikog nema da ih sprema.
|
|
|
|
RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu 10.4.2024 9:28:43
|
|
|
|
Srecko47E
|
Slazem se. Jedna deca se guraju u prvi plan ,bez da imaju potencijal,dok se ostala deca skalnjaju po strani. Sve je mahom do ucitelja/profesora.
|
|
|
|
RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu 10.4.2024 10:05:13
|
|
|
|
SanjaZo
|
Da.Nema ko da predaje matematiku, sadašnji osmaci u toj školi su promenili samo šest nastavnika matematike za četiri godine. Kao na pokretnoj traci se menjaju. Tako i učiteljice, sve mlade, samo dolaze i odlaze. U moje vreme mi smo išli na takmičenja, spremali su nas, moji drugovi su imali odlične rezultate, i to na Saveznim takmičenjima, tad je bila Srbija i Crna gora. Nije meni to reper, ali smatram da treba da imaju svi istu mogućnost, a ne ovako.
|
|
|
|
RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu 11.4.2024 9:13:12
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ozbiljan je problem. Tek ce se to videti kroz neko vreme.. Previse se trazi,neka saradnje i nastane ozbiljan problem,a dete je u srediti. Evo na roditeljskom,kazu-nastavite ovako da radite sa decom,vidi se tacno ko ne radi. Pa stani malo... Ne mora svako da voli skolu,ne privikne se svako na istu ... Ali se trazi i istice.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Баби.
пеперутка16
За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?