dunja RR -> RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu (3.4.2024 15:18:34)
|
Srećko, zar takmičenja iz srpskog ne počinju tek od 5. razreda? Mislila sam da je tvoje dete mlađe ili sam pomešala. Za takmičenja se uvek vodi računa da ne budu istog dana, čak ni iste nedelje, koliko znam, bar u Beogradu je tako, a u manjim mestima je verujem još lakše to uklopiti. Moj si je isto rekao, hoću samo matematiku jer to volim, na takmičenje u recitovanju mu se nije išlo, iako je je među boljima, i bio je Srećan na kraju što je bio drugi u odeljenju, iza Irine koja ide godinama na glumu. Presrećan zapravo što nije prošao 😅 IZVORNA PORUKA: Srecko47E Moj sin nije ni svestan,a rekla sam mu isto to. Ne moze i ne zelim da se opterecuje toliko. U jednom danu,dva takmicenja. Jedno je bilo iz matematike u 12h, drugo srpski u 17h ,ako se ne varam. Na oba takmicenja je potrebno doci ranije.Dakle,ceo dan zbog cega? Ne moze. Isao je na ono sto je izabrao-matematika. Uciteljica se verovatno naljutila ali to nije moj problem. Nije jedino dete u razredu i licno ne volim to isticanje i biranje dece. Svima treba dati priliku. Deca imaju previse obaveza a u sustini,niko ih i ne pita da li to nesto zele...
|
|
|
|