Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Znači mi što si mi ovo pisala, evo malopre ga uspavljujem, tj. pokrivam ga i pričamo malo, a njemu suze cure niz lice, i kaže mi - Mama, jel može Nikola da ostane moj najboji drugar i kada krenemo u školu. Ali da, nije isto, ove škole su na potpuno različitim mestima, a naša zgrada je na pola puta između njih .. IZVORNA PORUKA: mati Suzi, nemoj da brineš. Mladji M isto ima naj druga, kad god su bili izleti u vrtiću, njih dvojica u svom svetu. Na rodjendanima kada smo išli, ja gledam na kameru, sva deca se igraju, a oni sede i toliko se unesu u priču, kada roditelji šalju slike, oni su jedan pored drugog i stalno pričaju. Prošle god za upis, njegova mama je izrazila želju kod učiteljice za koju sam ja jedino znala da ne želim kod nje, za ostale nisam imala favorita (to je sad moderno jel), samo sam znala da neću kod nje. Bas mi je bilo zao kada sam čula i pričale smo, i ona je zaista imala svoje razloge da ga upiše kod te učiteljice. Medjutim, to ih nije sprečilo da nastave da se druže. Posle škole se viđaju stalno, K dodje kod nas na ceo dan, pa ostane da spava, neplanirano. Za vreme izolacije, prvo njihove pa naše, čuju se na viber, igraju igrice zajedno. I možda je i negde dobro što nisu zajedno u odeljenju, mislim da ne bi bili skoncentrisani. Jer su mi i vaspitačice rekle kako su stalno u svom svetu, i kako ne brinu za njih kad su obojica u vrtiću jer znaju da će biti dobri. Uvek imaju temu. Možda nije isto, vi nećete biti u istoj školi, ali svakako će oni nastaviti da se druže. Potpuno te razumem, i meni je tako bilo. Kako je on sazreo i kako je razuman.❤️
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 22.3.2021 22:22:44 >