branki*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Mame, da li je dobro uopšte ići u jaku školu, gde je visok kriterijum za ocene? Još nisam poslala molbu za Sinišu. Lomim se. Mm nije za nju, jer se prelaze dve velike raskrsnice, ide se do škole uzbrdo. Ne znam da li mogu da pošaljem, pa da razmišljam u mešuvremenu gde ćemo? Čula sam se sinoć sa jednom Ringerajkom, ranijom moderatorkom, i njeni idu u školu kojoj pripadamo, ćera će sada da krene (znamo se i iz školice sporta), a sin je 6. razred. Stroga je škola, jaka, jako puno traže, kaže da važi za jednu od prestižnih škola sada u Bg. Što meni nije bitno. Sređena, renovirana. Ali, jako zahtevni profesori,, za upis u srednju iako izlaze iz osnovne sa solidnim znanjem, zbog manjih ocena (jer se ocena baš krvnički zasluži) imaju manje bodova, u odnosu na učenike koji konkurišu za istu srednju a dolaze iz slabijih škola u kojima se do dobre ocene lakše dolazi. Da li nam je to uošte potrebno? Pojma nemam šta da radim. Ja sam znala da je škola IGK zahtevna, ali sam to shvatala kao prednost, ali sada svih ovih info iz prve ruke, pitam se da li je uopšte dobro da ide u jaku školu. Ja mislim da je Siniša sa druge strane sasvim ok škola, nije važila za laku kada sma ja išla, ok je bila što se dobijenog znanja tiče, ai ne bih rekla da važi za nešto posebnu strogu i zahtevnu. Nije sada ni neka ladovina, ali ne bih baš da dete dobije traume od zahtevnih profesora. Tu se ide samo prepodne, pisah, a u IGK u smenama. IZVORNA PORUKA: dunja RR Znate li da sam sada nazvala svoju osnovnu i rekla sam da sam bivši učenik, i rekli mi da će primiti molbu ako želim, da im pošaljem a oni će staviti datum 31.1., kako bi se upisali kod njih. Plačem, i ne znam šta da radim. Ebt koji sam ja ludi nostalgičar. Od 1-4 se ide samo prepodne, jel to ok varijanta, iskustva?? dunjac,lepo je sto si nostalgicar ja znam tvoju zgradu i znam gde se nalazi sinisa nikolajevic,reativno blizu,ali relativno.kako planiras da sin ide u skolu?sam,sa nekim,pesice,autom?ja znam dosta dece iz sinise i sve su to ok,dobra,normalna deca,uglavnom,stalno smo tu kad smo u bgdu...za ove druge ne znam koje su. inace,da dokumentujem u svoj rr dnevnik,danas sam bila do buduce skole mog prvaka,popunila formular,mi i inace pripadamo toj skoli,jako je lepa i moderna i velika,otisla u dz i zakazala sve oko sistematskog i onda krecem po datumima.