Ana RR -> RE: Upis prvaka (18.4.2018 22:56:23)
|
E mi smo se upisali u ponedeljak [sm=smiley1.gif] obavili testiranje i baš je dugo trajalo. Svi su mi rekli da traje max pola sata a mi smo se zadržali preko sat vremena. Prvo smo bili svi unutra, Marku je zadala da nacrta neku osobu, mušku ili žensku, plus još nešto po svm izboru. Za to vreme mi smo pričali, ispitivala nas svašta, zabeležili koji će izborni jezik (želeo je na oba) i da li će na veronauku ili građansko (odabrali smo građansko, naravno). Onda smo mi izašli a on je ostao unutra još pola sata. Baš smo se iznenadili. Naravno, posle se nije setio svega što su pričali tako da ne znam puno detalja. Zatim su pozvali i nas opet unutra, rekla nam je da je jako pametan i zreo, da savršeno razume sve što ga je pitala, razmišlja i ne srlja u odgovor, logičko razmišljanje mu je odlično, itd. Baš ga je nahvalila a zatim i nas kao roditelje i rekla da nsatavimo da radimo kao što smo i do sada jer to daje odlične rezultate. E kad bi ga videla kući koliko je hiperaktivan, kuku majko [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|