MamaNecaVo -> RE: dermatolog - preporuka (26.11.2017 17:27:49)
|
Prirodan melen na bazi propolisa cini mi se. Napisacu sastav kasnije,a mogu ti i sliku poslati,jedino na viber,ovde mi je vec spansko selo. :D Nista vestacko nema u njemu. Iskreno,bila sam skeptik. Ali posle bacenih para i para na kozmetiku i kojekakve krema,ovo mi je bila slamka spasa. Beba od 3meseca,rane,svrab,suva koza,ogromni ekcemi,crvenilo,ma sta da ti pisem vise.. ruzno za videti. Savet je da se maze po potrebi. Mi smo mazali ujutru i uvece u tanjem sloju,jer se lepo razmazuje pa nema potrebe za vise. Mazali smo bebi celo telo,od glave do pete jer je ekcema bilo svuda. Posle dva,tri dana je krenulo poboljsanje u smislu da je nesto konacno vidljivo sa rezultatima. Mazali smo melem nekih 7 dana i sve se povuklo. Ekcemi se nisu pojavljivali vise,s tim sto bih namazala mesto koje s vremena na vreme osetim pod rukom kao suvo. Neki dan sam ga ozvela napolje bez kreme na licu i naravno ekcem je krenuo da radi svoje,no sredicemo ga. Od srca preporuka zaista. A kada sredite ekcem,preporucujem cortinaT kremu,nama je doktor preporucio kao negu regije gde se ekcemi javljaju. Mada,moram reci da je nam je i ona mnogoo pomogla. A mozes proguglati o melemu Vasic.
|
|
|
|