*boka* -> RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo (19.5.2011 17:37:56)
|
IZVORNA PORUKA: jovana j Nego htela sam da pitam za te dlacice po stomaku... Boko, ti si kozmeticarka jel da? Ja takodje radim depilacije, ali sebi i onako drugaricama, nemam nikakav kurs zavrsen, samo volim to da radim, pa onako za dusu [sm=smiley1.gif] Nego zanima me da li ce te dlacice stvarno same od sebe da pootpadaju posle trudnoce? Ja se nesto ne usudjujem da ih depiliram, a moja Anita kozmeticarka je sebi prosle god u trudnoci depilirala stomak [sm=zmeden.gif] Ne mislim ja da je to za bebu nesto lose ili stetno, ne zbog toga, nego ne bih da napravim belaj da depiliram nesto gde nikada nisam imala problem sa dlacicama. Zato pitam.... [sm=zmeden.gif] Joko te dlacice koje su ti se pojavile sada u trudnoci (i meni su i to bas bas) ce nakon porodjaja same otpasti. One su se pojavile usled delovanja hormona i kada se budemo porodile i hormoni budu prestali da deluju, one ce otpasti, tako da ne brini. Depilacija nece skoditi ni bebi ni tebi, ali evo ja ih recimo ne depiliram. Jednom sam samo u toku trudnoce, jer su me u momentu mog nervnog rastrojstva mnoooogo nervirale, ali posle ih nisam dirala. I tako u ovom periodu ne nosim kratke majice, pa ih niko osim mene ne vidi. Jedino ukoliko budete isli na more, pa budes u kupacem kostimu, mozes ih skinuti voskom, ako te bas zivciraju, ali svakako ce ponovo izrasti i nestace tek nakon porodjaja. Tako da bolje da se strpis, nije ti jos puno ostalo [sm=smiley1.gif] Carobnice, tiba, a i linija su ti superiska!
|
|
|
|