Verus -> RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo (24.3.2011 14:25:23)
|
Joj: stvarno bih nesto lepo da ti kazem ali nikako ne mogu! Pa koji je tebi lekar savetovao da drzis dijetu u trudnoci??? Trebala si da jedes i da lezis ako treba da ne slomis sipku, i da te stave na heparin da ne dobijes trombozu: I ja sam sebi davala inekcije zbog toga, tj. zbog prethodne tromboze duboke vene, cela desna noga u donjem delu mi je bila zgrusana, i OPET nisam gladovala. Dete mi je sporije raslo na kraju i jela sam protein svaka 2 sata, pile 5 litara vode na dan SVE samo da sto duze iznesem trudnocu. I izvini ALI misliti na sebe i izgled u trunoci je sebicno, smrsaces kad se sve zavrsi. Ja sam se ugojila 35 kila, do sada skinula 27 i radim na tome da skinem i ostatak. I boli me uvo za moje debelo dupe, imam dete koje sam donela kuci zdravu i pravu, iako malu i to samo zato sto sam bila disciplinovana. Trgni se bre zeno i jedi, miruj, i resi sa lekarom u vezi tromboze i noge, ne znam gde zivis, ali moras naci lekara koji je kompetentan za tvoj problem. Izivni ako sam bila gruba, drugacije nisam mogla[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|