Didy -> RE: Nameštanje stana (26.8.2011 9:56:20)
|
Pa ne znam. Svi stakleni koje smo mi videli su imali te šuplje metalne noge i prodavac nam je rekao da se svi oni proizvode u Kini.[sm=zmeden.gif] Ne verujem da bi nam to govorio eto tako, jer je i njemu u cilju da nam proda robu, a ne da nas otera iz prodavnice. Mm je malo zahtevan po pitanju kvaliteta. On voli stvari koje su trajne i koje će, po njemu, trajati ceo život. U poslednje vreme je takvih stvarno malo, jer svi teže ka toj nekoj masovnoj proizvodnji, kupiš jeftino, posle par godina kupiš drugo... Ja sam već bila izludela jer je on išao po salonima i samo ljuljao stolove. Čim možeš da ga zaljuljaš, ne dolazi u obzir. On odmah govori da će se to rasklimati vremenom, tako da je i taj pojam "nestabilan" vrlo individualan.[sm=smiley36.gif] U obzir je dolazilo samo puno drvo i sad za pomeranje našeg stola trebaju malo jača 4 čoveka. A staklo na stolu imamo i mi preko drvene ploče da se ne bi izgrebala i time sam jako zadovoljna. Jeste da ga ribam nekoliko puta na dan, pogotovo kad Stefan krene da macka prstima, ali sa druge strane ga bezbrižno puštam da se igra na stolu sa čime god hoće jer znam da nema šta da se ošteti. Klub stočić još uvek nemamo, jer nijedan ne zadovoljava standarde mm. Sad je na kraju odlučio da ga sam pravi.[sm=smiley29.gif]
|
|
|
|