|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nameštanje stana
21.7.2011 13:56:42   
viking
Uh Mišu, k'o prstom u oko user posted image  Odlične su stvari!

I ja nešto ne volim staklene stolove, ne znam zašto, ali baš ih ne volim, ni velike ni male...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 501
21.7.2011 22:05:17   
Anoniman
A pravi nam jos svasta za spavacu. Jedva cekam. Super je devojka i uvek pogodi bas ono sto sam htela i ima odlicne ideje. To sto ce nam praviti nemam slike, ali kad bude gotovo , okacicu.

A ona komoda Aviator sa prethodne strane je moja user posted image MM ce imati neku drugu, a ja ionako ne volim simetriju tako da je jos ispalo po mom.

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 502
15.8.2011 16:00:52   
meyo
meni treba savjet  za dekoraciju zidova
naime imam krem braon garniturtu braon tepih i tv komodu koja doduse ima po malo bijelih detalja
e sada sam mislila zid iza tv da ofarbam u tamno recimo tamno crveno zagasito a ostale zidove u nekoj svijetloj nijansi samo ne znam kojoj recimo svijetlo zuta ili neka bez al ne znam koliko se to uklapa i koje zavjese odabrati u tom slucaju mada mi se i pistaci zelena dopada u kombinaciji sa bez braon?? sta mi imate za savjetovati

Misu te lampe police su i moji fetisi ah odusevljena sam ...
e da zaboravih na tom tamnom zidu bih napravila zidne police bijele boje jer mi je pola komode tj. fioke ofarbane u bijelo ... ??

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 503
15.8.2011 16:16:46   
Verus
Ja bih neku pastelno zelenu, nemoj ici sa bez, vec ti je sve u braon tonu.  A crveni zid bi isao super, mada, ne bi mi se nesto slagalo onda uz ostatk zelene..

ILI udaris neke lude jastuke, neke jarke boje?

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 504
15.8.2011 17:59:59   
meyo
ma tu mi kombinaciju zute neke svijetle i tamno crvene zagasite nesto izmejdu cigla i braon ne znam kako objasnit pokazala prija al jedno na slici a drugo u prirodu a meni je zelena super boja sa braon...

pa dal da ide onda svijetlo zelena i crvena ili tamno braon zid ostalo zeleno ne umijem se odlucitit
jastuci su krem sa braon sarom po sredini a prekrivaci bijeli ..

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 505
15.8.2011 18:10:22   
Verus
Meni je bolje da je zid crven-to valjda zato sto i ja imam crveni ziduser posted image   Lepse je nego braon zid-pa vidi jel bi nasli neku lepo kombinaciju crvene (te bordo) i neke lepe, svetlo, svetlo zelene

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 506
15.8.2011 20:27:10   
Anoniman
Meyo, je l' bi mogla da uslikas i da postavis, pa cu da ti dam predlog?

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 507
15.8.2011 20:30:17   
Anoniman
Pazi ovako...Na svu tu kombinaciju mozes da krecis u belo i da uzmes tapet koji bi u trakama razlicite sirine stavila uzduzno po zidovima. Tapet bi trebalo da ti bude u svetlim bojama jorgovana, pa sve do ciklama nijanse, jer su to boje koje otvaraju, a odlicno se slazu sa braon bojom.
Od tapeta preporucujem Esprijeve. Skuplje su, ali fantasticneuser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 508
15.8.2011 22:12:25   
meyo
evo stizu slike

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ovako otprilike iz svih uglova ne zamjerite na nereduuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 509
15.8.2011 22:19:19   
Anoniman
Ovako-moj savet ostaje...Bela boja zida i tapet neke ciklama boje...Taj braon draper skini i stavi providnu zavesu belu ili kremkastu da bi dobila svetlost u dnevnoj sobi. Dokupi jos koje jastuce u lila varijanti i dve skica-fotografije koje ces uramiti na zidu.
Ako ti je ova trpezarija odvojena od dnevne, uradi je u zuto-zelenoj varijanti.
Eto, to je moj savet, osvezice ti prostor i dobices na svetlosti, a samim tim ce i prostor izgledati vece.
P.S. U principu najvise mi bode oci draper....Sve ostalo je ok, samo da se unese malo zivosti.user posted image

< Poruku je uredio verolino -- 15.8.2011 22:23:13 >

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 510
15.8.2011 22:36:14   
meyo
mislila sam zelenu il zutu zavjesu ?? jel valja?? a draper mi je zato jer smo odmah pri ulici a nemam roletnu sada treba da je postave pa cim to odradim mijenjam zavjese..
a kako postavit tapete jel po jednu traku ili vise uzih ??

e da trpezarija i dnevna sve je ujedno .. tako da ostaje mi i taj zid bijel da ostavim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 511
15.8.2011 22:38:38   
Jele
Možda samo na jedan zid da staviš neku ukrasnu tapetu tipa:

user posted image

ili

user posted image

ili

user posted image

ili

user posted image

ili

user posted image

ili slično.... ovo sad sam imala u računaru

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 512
15.8.2011 22:49:57   
meyo
mislis kompletan zid ili samo ono u trake?? dal bi valjalo ovaj zid iza tv jer je velik i nekako dominantan??
zavjese?? ah smaram sto cu al sam odlucila iako nije moj stan da ovu zimu bude udoban.. heheh

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 513
15.8.2011 22:51:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: meyo

mislila sam zelenu il zutu zavjesu ?? jel valja?? a draper mi je zato jer smo odmah pri ulici a nemam roletnu sada treba da je postave pa cim to odradim mijenjam zavjese..
a kako postavit tapete jel po jednu traku ili vise uzih ??

e da trpezarija i dnevna sve je ujedno .. tako da ostaje mi i taj zid bijel da ostavim.

Mozes da radis i sa zelenom varijantom, ali idi na prvu stranu ove teme da vidis kako se dobro slazu roze i braon....
Brat od ujaka moga muza je stavljao taj princip tapeta....Skroz je ludo i super izgleda....Uzmes na jednom zidu i stavis npr. jednu debelu traku i dve tanje sa razmakom izmedju koji ce biti zid bele boje.........Izgleda super...

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 514
15.8.2011 22:55:13   
meyo
samo mi recite jel se te tapete danas lako skidaju?? U starom stanu imali smo neke Tapete ruke su mi moje opale dok smo ih skinuli i zid se morao gletovat joj neka hvala ako je ono prinicp zalijepi skini ok. odmah kupujem
otprilike kolika je cijena tapeta??

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 515
15.8.2011 23:09:32   
Jele
Možeš i ceo zid, tako smo mi recimo planirali - na dva naspramna zida da stavimo tapete, mi smo mislili na jedan cvetove a na drugi neke lepe pruge, ma ima sto kombinacija.... Rolna je od 3, 4, 5000 pa na dalje, ove što sam ja gledala. Najskuplja je bila jedna od 90 EUR user posted image Mislim da pokriva 5 m2, nisam sigurna...

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 516
15.8.2011 23:10:28   
Jele
A što se skidanja tiče, mislim da se lako skidaju.

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 517
15.8.2011 23:12:08   
pepeljuga
Ja sam nasla bas slatke tapetice za 1500din., planiram da turim na jedan mali zid user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 518
16.8.2011 9:22:47   
meyo
hvala zene mislim da cu staviti tapete ukoliko nesto lijepo nadjem... a zavjese cu da stavim od plafona to mi je nesto ljepse..  haha mogu mislit kakav ce cirkus bit  u kuci user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 519
16.8.2011 9:37:17   
Anoniman
Vidite ovo :

user posted image

Ovo ću da uveličam i da uramim kao sliku na zid, oduševilo me je. Moja mama je planirala da nam naslika slično, ali kada sam ovo videla - odlučila sam se za lep ram i na zid. user posted image

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 520
16.8.2011 13:17:28   
PoisonEve
Buba, samo cu reci - blago tebi na tvojoj mami!user posted image za ovako nesto stvarno treba talenta!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 521
16.8.2011 13:24:39   
Anoniman
Nije ovo moja mama slikala, ovo sam maznula sa neta user posted image , ali kaže mama da bi umela i ona slično da naslika. Ako te ne mrzi, pogledaj u temu "kako urediti kutak za bebu u vašoj sobi", tu imaš oslikane zidove, moja mama slikala. user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 522
16.8.2011 13:28:28   
maslackic
BubaMiro mozes da odstampas tu sliku na slikarsko platno izgledace fenomenalno,kao naslikano..malo je skuplje ali i ako ga posle ne uramis bice prelepo jer ce biti platno zategnuto preko dascice...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 523
16.8.2011 13:28:55   
PoisonEve
da, da, razumela sam, ali bas zato sto bi i ona umela da naslika to ti zavidim... a videla sam i tu temu!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 524
16.8.2011 14:18:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maslackic

BubaMiro mozes da odstampas tu sliku na slikarsko platno izgledace fenomenalno,kao naslikano..malo je skuplje ali i ako ga posle ne uramis bice prelepo jer ce biti platno zategnuto preko dascice...

Može li mali savet kako se i gde to radi? user posted image

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here