Anoniman -> RE: Nameštanje stana (8.7.2010 13:53:50)
|
Znaš kako , upravo zbog ovog što je Lanajelena rekla : delujete mi jako mlado , ti si , ako se ne varam, po niku '92 godište , to je 18 godina ,ako ne grešim ... Tvoj muž je verovatno tu negde približnih godina ... Nemoj da me pogrešno shvatiš , ali tvoj muž radi sa nečim što je tvoj svekar osnovao , započeo ...i verovatno će naslediti sve to jednog dana , zato tvoj svekar verovatno i želi da ga uvede u posao na pravi način - radom ... Ne radiš ni ti , a ni svekrva , je l' tako ? U njihovom ste , oni su to sve stvorili , oni su vam dali i posao i krov nad glavom , ne zato što su kvarni , nego da bi vam pomogli , veruj mi , jer ste mladi ... Šta bi ste sad ti i tvoj muž da ste podstanari bez posla ? Ovako , oni su vam dali prijatno opremljen stan , tvoj muž ima gde , sa kim i sa čim da zaradi , to je velika stvar ... jedino ako se svi razbacuju a vi morate baš da trpite - onda je to druga stvar , ovako - mislim da ste baš dobro prošli [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|