Queen Lady -> RE: Otkrivanje preko noći (3.3.2018 10:56:27)
|
Zene, a koje dzakove imate za decu (vi koje imate)? Meni S kad je poceo da ustaje u krevecu kad se probudi vise nije hteo da spava u klasicnoj vrec za spavanje. Onda smo nasli vrecu za spavanje sa nogarima (na face-u imate stranicu bebin san), jesu vrece oko 2000, mi smo skoro uzeli jednu, trajace mu 2-3 godine (takav je kroj). Ima ih debljih, ima i frotirskih (za stanove i kuce gde je tem min 23 preko noci). Na toj stranici ima klasicnih vreca, sa nogarima (otvorenim i zatvorenim). Mi imamo sa otvorenim nogarima, ali su nogari malo duzi, prekrivaju noge, pa je mozda dobra za decu koja ne nose carape. Ja je S obucem tek kada muz i ja krenemo da spavamo (ne budi se iako ga izmuljam za medalju dok mu obucem vrecu). Mi smo prezadovoljni. Pogledajte stranicu,a ako vam se bude deca kad im oblacite vrecu, mozda da rahladite sobu pre spavanja i da im obucete vrecu kad krenu na spavanje. Ima dezena sa crtanim junacima, auticima, a mislim da moze i da se trazi dezen koji zelite. A vrece sa nogarima su super sto deca u njima mogu da se krecu. Ako je nekome od pomoci, moze da pogleda, m bez vrece zimi ne idemo na spavanje. Pozdrav
|
|
|
|