Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 22.9.2014 15:37:14
|
|
|
|
mati
|
Nema reklame... Ali to ce modovi...
< Poruku je uredio Ana RR -- 13.1.2020 15:37:18 >
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 22.9.2014 15:48:39
|
|
|
|
Smajli krusevac
|
Frizura tri dana plafon ...
|
|
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 22.9.2014 15:55:15
|
|
|
|
branki*
|
za reklamiranje na RR,molimo vas, obratite se marketingu RR ili dunji RR.
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 28.11.2014 20:45:29
|
|
|
|
soni
|
sve sam sama ...
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 28.11.2014 23:41:48
|
|
|
|
vikiveki
|
Jao devojke što ste lepe,i frizure i šminka su ekstra
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 5.11.2018 8:33:07
|
|
|
|
Dora89
|
Ja sam imala punđu, a i šminka je bila blaga, ali mi je isticala sve što je lepo na licu, svi su bili oduševljeni!
|
|
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 12.1.2020 16:42:02
|
|
|
|
Filadendronka
|
Devojke, imate li preporuku za sminkera u Bg? Ima ih bas puno po drustvenim mrezama, ali to su sve profi slike i bez preporuke ne bih da se prepustam nekome. Inace se sminkam sama i to prilicno dobro po recima okoline, ali posto mi je bas bitan dogadjaj pre bih nekog profesionalca.
|
|
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 13.1.2020 3:02:29
|
|
|
|
pari
|
Ja imam baš dosta preporuka, od baš poznatih do manje poznatih. Zavisi i koliko bi platila...
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 13.1.2020 8:49:22
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pari, sto manje to bolje, ali bi mi valjalo neko sa Nbg ili Zemuna. Ili ko dolazi na adresu da nije nesto skup. Najgore je sto nemam ni vremena kad cu sve da stignem posto moram oko dece da se pozabavim i stignem posle i oko mlade. Ipak je njen dan. IZVORNA PORUKA: pari Ja imam baš dosta preporuka, od baš poznatih do manje poznatih. Zavisi i koliko bi platila...
|
|
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 13.1.2020 8:58:13
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bas lepo ja odavno nisam bila na vencanju. A poslednje kad sam bila J je bila bas malecka, vencanje proslo u jurenju bebe 🤣 Fil cvecko nasa lepo se doteraj i provedi... Bas mi ne drago 😁
|
|
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 13.1.2020 10:22:07
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja imam super zenu za preporuku. Dolazi i na kucnu adresu. Sjajna je
|
|
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 13.1.2020 15:31:27
|
|
|
|
Filadendronka
|
MNV, mozeeee! Pisi mi pp molim te. IZVORNA PORUKA: MamaNecaVo Ja imam super zenu za preporuku. Dolazi i na kucnu adresu. Sjajna je
|
|
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 13.1.2020 16:01:08
|
|
|
|
pari
|
I ja sam ti poslala pp
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 30.9.2020 17:53:26
|
|
|
|
mikica88
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka MNV, mozeeee! Pisi mi pp molim te. IZVORNA PORUKA: MamaNecaVo Ja imam super zenu za preporuku. Dolazi i na kucnu adresu. Sjajna je Da li si bila zadovoljna ?
|
|
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 30.9.2020 19:16:34
|
|
|
|
jess021
|
Ako je za preporuku, verovatno je bila zadovoljna
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 30.9.2020 19:24:46
|
|
|
|
mikica88
|
Ja sam pitala fill da li je zadovoljna?
|
|
|
|
RE: Šminka i frizura za venčanje 30.9.2020 19:46:33
|
|
|
|
jess021
|
Izvinjavam se🤭
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.