Nevenka -> RE: Kakvo je bilo vaše venčanje? (7.6.2010 13:37:11)
|
Eh to vencanje.... secam se kad sam bila mala, govorila sam da cu se vencati na plazi (naravno zamisljala sam neke Bahame i tako to), posle u srednjoj bila mi je urezana ideja da se udam u starkama (sa vencanicom,ali i da ima neki crni detalj), a kad to stvarno dodje, druga prica naravno. Jedan savet: nikako ne voditi 500 drugarica da sa vama gledaju vencanice, svaka ima svoje misljenje, a vi se onda potpuno izgubite (tako je bar meni bilo). U glavi sam imala jednu viziju haljine, ali sam na kraju izabrala nesto drugo, jednostavnu vencanicu bez previse cirkona. Nas spisak gostiju se stalno sirio, zahvaljujuci nasim roditeljima, ali nakon par ozbiljnih razgovora (ja i moja majka u glasnom dvoboju- ja pobedih!) uspeli smo da se zadrzimo na nekoj solidnoj cifri ispod oko 180 nama dragih osoba :) Dan pre toga je bio takav pljusak, pa sam se moooolila svim mogucim Bogovima za samo jedan suncan dan (i donekle bi tako). Svadba ko svadba, bila je poprilicno vesela, pevali su i igrali svi iz mog komsiluka ("eto konacno se udade" cuh po neki komentar), pa ispred crkve i na kraju u restoranu :) Po preporuci nekog prijatelja moga muza, pravili smo veselje na Leonardu, nama je bilo sjajno, samo sam se plasila da mi kum ne krene u setnju po stolovima sa casom (poprilicno je veseo mladic-a little too much),al na kraju sve je ispalo stvarno super. Cak je i svekrva igrala malo sa nama, a nije nesto u fazonu da dzuska :))))) (I knew she love's me!!!) Muzika je bila sjajna (a dvoje su se uz nju i smuvali....hehehehehe....)kao i klopa :)) mmmmmmm Muz me skroz umazao sa tortom, al nema veze.... jednom se udajes :)))) valjda veliki pozdrav svima :)moram da begam
|
|
|
|