New Mom
|
Evo izveštaja: prvo, što se tiče stvari (hrane), jako su fleksibilni bili i kod nas i u Larnaki, unela sam po 2 sokića, pakovanje keksa, flašicu vode. Objasnili su mi da ako ovi na prvom "čeku" provere puste (policija), sigurno prolazi. Oba puta kad smo uzletali nije ništa reagovala, ali zato pri spuštanju je bio haos. Prvo je počela da trlja uši, pa da ih čupa, a u drugom letu je čak napravila rane i prokrvarila ih (zbog čega sam se odsekla jer sam prvo pomislila da joj je bubna opna perforirala). Flašicu je odbijala (cuclu ne koristi), a u povratku sam joj dala da sisa (jedino je upalilo). Ostatak u letovima je bila nemoguća, minut nije htela da sedi, stalno je ustajala, vrtela se, negodovala... Let je trajao 2 sata i 25 minuta, mrtva sam bila posle. Pojela je 2 sendviča što dele, nalila se vode... Strašno. Stjuardese su stvarno bile maksimalno ljubazne prema njoj, a u povratku su nam čak na aerodromu pri čekuranju dali slobodno mesto pored (od jedina 2 u letu), da bude komotnija (naravno, samo još kad bi ona i sedela sama, a ne mami o vratu).