Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 16.7.2020 22:46:28
|
|
|
|
Didy
|
Da. Uvek. Zato lako i donosim odluke, u trenutku. Ne mogu da se set_im nijedne svoje odluke u životu zbog koje se kajem.
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 16.7.2020 23:08:20
|
|
|
|
branki*
|
Zavidim svima u najpozitivnijem smislu koji slede intuiciju.mislim da analiticnost i kriticnost samo mogu da uguse taj instinkt koji,verovatno,imamo.
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 16.7.2020 23:11:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Uffff, kako kada. Ne znam ni sama. Uglavnom kada jesam sledila - nisam pogresila. Nedostaje mi malo vise samopouzdanja da bih je sledila u svakom momentu
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 16.7.2020 23:37:51
|
|
|
|
physio70
|
Ne sledim slepo, ali je ne iskljucujem.
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 18.7.2020 9:18:58
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: physio70 Ne sledim slepo, ali je ne iskljucujem. Isto.
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 18.7.2020 23:01:20
|
|
|
|
vocicana
|
Uvek razmisljam prakticno ali se oslanjam upravo na to 7mo culo, gotovo se nikada ne zeznem. Apsolutno da, koristim i oslanjam se, ali ne apsolutno samo na nju.
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 3.11.2023 10:11:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Da! I nikad me moj osecaj nije prevario. Ni kod procene ljudi,ni kod izbora posla,nikad,.
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 3.11.2023 10:52:30
|
|
|
|
flamingos
|
Sledim intuiciju,mada i tu ponekad omanem.🙄
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 3.11.2023 11:02:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Desava se...
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 3.11.2023 11:58:22
|
|
|
|
flamingos
|
Ponekad se i desi...
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 3.11.2023 12:34:37
|
|
|
|
Srecko47E
|
Vreme je takvo. Cak ikad si siguran u ono nesto,unutrasnje...Pogresi covek-Nekad.
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 3.11.2023 12:35:51
|
|
|
|
flamingos
|
Nekad se i pogreši.Bože moj,živ čoveg pogreši.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?