Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 16.7.2020 22:46:28
|
|
|
|
Didy
|
Da. Uvek. Zato lako i donosim odluke, u trenutku. Ne mogu da se set_im nijedne svoje odluke u životu zbog koje se kajem.
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 16.7.2020 23:08:20
|
|
|
|
branki*
|
Zavidim svima u najpozitivnijem smislu koji slede intuiciju.mislim da analiticnost i kriticnost samo mogu da uguse taj instinkt koji,verovatno,imamo.
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 16.7.2020 23:11:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Uffff, kako kada. Ne znam ni sama. Uglavnom kada jesam sledila - nisam pogresila. Nedostaje mi malo vise samopouzdanja da bih je sledila u svakom momentu
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 16.7.2020 23:37:51
|
|
|
|
physio70
|
Ne sledim slepo, ali je ne iskljucujem.
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 18.7.2020 9:18:58
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: physio70 Ne sledim slepo, ali je ne iskljucujem. Isto.
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 18.7.2020 23:01:20
|
|
|
|
vocicana
|
Uvek razmisljam prakticno ali se oslanjam upravo na to 7mo culo, gotovo se nikada ne zeznem. Apsolutno da, koristim i oslanjam se, ali ne apsolutno samo na nju.
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 3.11.2023 10:11:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Da! I nikad me moj osecaj nije prevario. Ni kod procene ljudi,ni kod izbora posla,nikad,.
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 3.11.2023 10:52:30
|
|
|
|
flamingos
|
Sledim intuiciju,mada i tu ponekad omanem.🙄
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 3.11.2023 11:02:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Desava se...
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 3.11.2023 11:58:22
|
|
|
|
flamingos
|
Ponekad se i desi...
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 3.11.2023 12:34:37
|
|
|
|
Srecko47E
|
Vreme je takvo. Cak ikad si siguran u ono nesto,unutrasnje...Pogresi covek-Nekad.
|
|
|
|
RE: Da li sledite intuiciju? 3.11.2023 12:35:51
|
|
|
|
flamingos
|
Nekad se i pogreši.Bože moj,živ čoveg pogreši.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
imeGaga zokiDa li vam se svidja imeSofija?da (
78%)
ne (
22%)
Ukupan broj glasova: 83Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!