mici78 -> RE: Venčanice (22.10.2009 22:41:40)
|
Devojke, hvala vam na dobrodoslici. :) Anck Su Nmaun u prethodnom postu sam ti upravo rekla da sam sa ovom fotkom koju si i ti okacila otisla u Nefertiti, i prvo sto mi je Nikola rekao je da bas tako drapiranje kao na slici dobro stoji izuzetno vitkim i mrsavim devojkama, i da nije problem to napraviti, ali me je zamolio da obucem jednu usku haljinu i doneo komad materijala i na meni slagao te nabore. Prvo kao na slici, a onda mi je predloziuo nesto drugo, tj. spustio je nabore da pocinju nize, otprilike u zoni butina, tako da je linija mojih bokova bila jasna i definisana, a ti nabori bocno su jos bili bogatiji i nekako lepse padali nego na slici. Oduseeevila sam se! Visoka sam oko 170 i imam oko 56 kg, i tom formom sam dobila prelepu drapiranu vencanicu, a ipak nisam izgubila nista u formi figure. Cak i taj materijal od kog mi se radi haljina je lepsi nego taj na slici. Haljinu mi rade za iznajmljivanje, a uz nju mi ide i bolero i torbica i jedan preeelepi krzneni ogrtacic, ukrasi za kosu, podvezica i korpa za kicenje. Nudili su mi i veo, ali ja to ne bih nosila. Sve zajedno me kosta 32 000 dinara. Iskreno, ne znam koliko se krecu cene u drugim salonima, jer sam ovde otisla zbog toga sto su mojoj drugarici isto sili prelepu vencanicu i njenoj sestri matursku haljinu, pa nisam htela da rizikujem kod nekog neproverenog. Ako imas vremena idi do njih, videces da decko(dizajner) stvaarno zna da radi svoj posao. kisssss [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|