slavica. -> RE: Cyclo Proginova (5.11.2010 22:58:04)
|
Drage moje, prvo da vas sve pozdravim posto je ovo moj prvi post na vasem forumu :) Danas sam pocela da pijem cetvrtu kutiju proginove... Meni je doktorka rekla da mora da se pije minimum tri meseca,a moze i do godinu dana. U sustini posto pokusavamo da zatrudnimo,kaze da pijem do tada (ja se nadam da nece trebati godinu dana!) zanji put sam se bas ponadala...uz dosta simptoma koji mogu biti i za trudnocu i za menstruaciju,ja sam imala i strasne mucnine...ali ipak nista! Htedoh reci da mi se apetit jaaako povecao (inace sam da tako kazem mrsavija),a sada jedem skoro pola vekne hleba za jedan obrok (a otud i mucnina verovatno-prezderavam se!) :( i to je detalj koji mi se ne dopada,a verujem da to bas tabletice izazivaju. I mene buni to sa ovulacijom,da li je kod zadnje bele ili kada vec,a nikako sebe da nateram da merim bazalnu temperaturu,kupila sam i novi toplomer zbog toga,ali nemam naviku,tako da uvek zaboravim...mi muckamo intenzinije tih dana oko sredine ciklusa,ali za sada nema rezultata...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|