Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nakit u porodilištu 17.10.2017 23:36:51
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod mene nakit nije bio problem.Nije ga bilo. Oticale su mi ruke pa sam burmu odavno skinula.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 10:52:11
|
|
|
|
Dora89
|
Nemojte baš na porođaju, da ne smeta osoblju ako, ne daj, Bože, treba nešto hitno, ali ostalih dana slobodno, ako ćete se tako lepše osećati.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 10:59:53
|
|
|
|
Dora89
|
Na ovoj temi bihh samo dodala da skinete gel sa noktiju pre porođaja. Pošto će se po noktima i vrhovima prstiju videti da li gubite kiseonik.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:01:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja ja na jednoj OP imala gel ali french, znam da se nesto vidi po vrhovima. Al sta da radim reko da cupam nokte...malo bude nezgodno. Srecom providno pa nisu pravili problem.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:03:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja na jednoj op morala da vadim mindjusu iz nosa. A na porodjaju nista...
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:03:42
|
|
|
|
Dora89
|
Ma, dobro, nema veze, niko neće da pravi problem, procenjuje se i po drugim stvarima, nego baš taj dan ne mora, kad se stavlja glava u torbu, pa posle porođaja kako ko hoće.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:06:13
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 Na ovoj temi bihh samo dodala da skinete gel sa noktiju pre porođaja. Pošto će se po noktima i vrhovima prstiju videti da li gubite kiseonik. Mogu i na nogama da gledaju ako bude frka
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:10:05
|
|
|
|
Dora89
|
Pa, može, tačno. Mada na nogama je sigurno gora situacija nego na rukama, jer se puno krvi izgubi kroz matericu, a noge su podignute, tako da se još više krv vraća. Što se nakita tiče, ja sam posle porođaja nosila minđuše, a svaki dan u porodilištu pravila sam frizure, tipa punđe,pletenice, tako sam se lepše osećala.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:12:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam nosila jedino sat i lancic koji svaki dan nosim al sam skinula kkaad sam krenula.u salu.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:13:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kod carskog verovatno traze da se sve skine.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:14:27
|
|
|
|
Dora89
|
Mislim da traže, ali nisam sigurna.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 28.4.2018 13:50:50
|
|
|
|
MimaKos
|
Nista od nakita nisam nosila, ionako mi sve smetalo i u trudnoci.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 28.4.2018 15:59:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Lancic, ne odvajam se od njega i sata. Al tamo sam skinula.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 28.4.2018 16:02:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Ma nista zivo, jos da mi nestane nesto pa ubila bih se! Ali sam i mindjuse jos u trudnoci skinula, sve mi smetalo i sve me nerviralo..
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 28.4.2018 16:04:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni nije. A u prvoj trudnoci sam morla prsten da secem jer ga nisam na vreme skinula pa zaglavio.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 21.7.2019 10:45:53
|
|
|
|
MimaKos
|
Skinuti sve sa sebe, sta ce vam nakit?
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 22.10.2019 17:05:27
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Skinula sam prstenje jos kuci. Jer su mi prsti postali cevapcici..
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 22.10.2019 19:38:08
|
|
|
|
kamičak
|
Mindjuse i nisu problem, prstenje, lancice i narukvice nikako ne nositi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Konačno: prisustvo oca na porođaju dozvolj...Komisija je saglasna da se odobri prisustvo partnera porođaju uz pojačane mere zaštite, u posebnom boksu, uz obavezno po...
Tri put meri pre leka Tokom trudnoće buduća mama mora stalno da ima na umu da sve što unosi u organizam utiče ne samo na nju već i na plod. To...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?