Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nakit u porodilištu 17.10.2017 23:36:51
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod mene nakit nije bio problem.Nije ga bilo. Oticale su mi ruke pa sam burmu odavno skinula.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 10:52:11
|
|
|
|
Dora89
|
Nemojte baš na porođaju, da ne smeta osoblju ako, ne daj, Bože, treba nešto hitno, ali ostalih dana slobodno, ako ćete se tako lepše osećati.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 10:59:53
|
|
|
|
Dora89
|
Na ovoj temi bihh samo dodala da skinete gel sa noktiju pre porođaja. Pošto će se po noktima i vrhovima prstiju videti da li gubite kiseonik.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:01:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja ja na jednoj OP imala gel ali french, znam da se nesto vidi po vrhovima. Al sta da radim reko da cupam nokte...malo bude nezgodno. Srecom providno pa nisu pravili problem.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:03:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja na jednoj op morala da vadim mindjusu iz nosa. A na porodjaju nista...
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:03:42
|
|
|
|
Dora89
|
Ma, dobro, nema veze, niko neće da pravi problem, procenjuje se i po drugim stvarima, nego baš taj dan ne mora, kad se stavlja glava u torbu, pa posle porođaja kako ko hoće.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:06:13
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 Na ovoj temi bihh samo dodala da skinete gel sa noktiju pre porođaja. Pošto će se po noktima i vrhovima prstiju videti da li gubite kiseonik. Mogu i na nogama da gledaju ako bude frka
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:10:05
|
|
|
|
Dora89
|
Pa, može, tačno. Mada na nogama je sigurno gora situacija nego na rukama, jer se puno krvi izgubi kroz matericu, a noge su podignute, tako da se još više krv vraća. Što se nakita tiče, ja sam posle porođaja nosila minđuše, a svaki dan u porodilištu pravila sam frizure, tipa punđe,pletenice, tako sam se lepše osećala.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:12:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam nosila jedino sat i lancic koji svaki dan nosim al sam skinula kkaad sam krenula.u salu.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:13:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kod carskog verovatno traze da se sve skine.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 1.3.2018 11:14:27
|
|
|
|
Dora89
|
Mislim da traže, ali nisam sigurna.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 28.4.2018 13:50:50
|
|
|
|
MimaKos
|
Nista od nakita nisam nosila, ionako mi sve smetalo i u trudnoci.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 28.4.2018 15:59:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Lancic, ne odvajam se od njega i sata. Al tamo sam skinula.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 28.4.2018 16:02:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Ma nista zivo, jos da mi nestane nesto pa ubila bih se! Ali sam i mindjuse jos u trudnoci skinula, sve mi smetalo i sve me nerviralo..
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 28.4.2018 16:04:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni nije. A u prvoj trudnoci sam morla prsten da secem jer ga nisam na vreme skinula pa zaglavio.
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 21.7.2019 10:45:53
|
|
|
|
MimaKos
|
Skinuti sve sa sebe, sta ce vam nakit?
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 22.10.2019 17:05:27
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Skinula sam prstenje jos kuci. Jer su mi prsti postali cevapcici..
|
|
|
|
RE: Nakit u porodilištu 22.10.2019 19:38:08
|
|
|
|
kamičak
|
Mindjuse i nisu problem, prstenje, lancice i narukvice nikako ne nositi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?