Anoniman -> RE: Sergej Ćetković usvojio devojčicu (18.6.2010 19:25:57)
|
Jako mi je drago da postoji ova tema ... Što se tiče Sergeja - imam "neke veze" sa njegovom porodicom i sigurno znam da do bebe nije došao preko noći , već da je regularno podneo zahtev i čekao dovoljno dugo koliko i svi roditelji U CRNOJ GORI . Podvlačim - u CG je to, bar koliko ja znam , nijansu lakše . Moja koleginica je radila u Domu za decu bez roditeljskog stranja u Bijeloj , pa znam dosta toga . E sad , koliko mi je drago zbog Sergeja , koji je prvo ODRADIO USVAJANJE, pa tek onda (svesno ili ne) objavio tu radosnu vest , toliko mi je MUKA od gospođe Nataše Bekvalac i njenog pre*eravanja po novinama kako PLANIRA DA USVOJI DETE . To kad sam pročitala, slošilo mi se , verujte mi . Smučuila mi se i ona, i sve ... Jadno je da se takvim vestima dolazi do medijskog prostora, više je nego očigledno da je ta njena izjava namenski plasirana zbog medijske pompe , jer je dotična rekla kako već 5 godina (!!!!!!!!) razmišlja o tom "divnom činu" . E , pa gospođo Ikodinović , dete nije igračka pa da ga gurate u novine kad god vam zaškripi prodaja CD- a , i koliko znam vi ste mladi i možete da rađate , osim ako strahujete da trudnoća ne poremeti vaš pažnjivo negovan stas . Drugo , zar zaista mislite da je pametno da dete usvoje osobe kao vi ? Majka koja nikada nije kod kuće , već vileni po salonima i nastupima , i otac koji je optužen jer je vozio alkoholiosan i umalo ubio i sebe i druge ??? Sramota ... I na kraju , draga moja , dete nije poput vašeg Danila , pa kad vam dosadi - da mu izgradite odvojen ulaz u kuću i odvojeno ovo i ono ... Probajte da se dogovorite sa nekim domom za napuštenu decu da uzmete dete , pa da ga uredno vratite kad vas islikaju iz svih mogućih novina ... evo , ja ću prva kupiti vaš CD , samo OSTAVITE DECU NA MIRU !!!! Ja se unapred izvinjavam svima koje sam možda uvredila ovim svojim pisanijem , ali sam se gotovo rasplakala od besa , jer ne mogu da verujem kakve su naše "zvezde" . Pozdrav svima koji uspeju da me shvate .
|
|
|
|